ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ • Η «Espresso» στον γάμο της απόλυτης χλιδής

COVER STORYΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ • Η «Espresso» στον γάμο της απόλυτης χλιδήςΔευτέρα, Ιούλιος 11, 2016 - 15:34

► Αποκλειστικές φωτογραφίς από τα δύο λαμπερά πάρτι στη Μύκονο
► «Αγγελοι» (της Victoria's Secret) και «διάβολοι» της showbiz
► H δεκαώροφη τούρτα και μια θάλασσα από... αστακούς

Εκρηξη... χλιδής στο «πριγκιπάτο» της Μυκόνου, με αφορμή το γαμήλιο γλέντι του Αιγύπτιου μεγιστάνα Καρίμ αλ Σιάτι και του μοντέλου της Victoria's Secret Αννα Μπεατρίς Μπάρος.

ΑΠΟ

ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Μετά τον πολιτικό γάμο τους στο δημαρχείο του κυκλαδίτικου νησιού την περασμένη Πέμπτη, το ζευγάρι έδωσε... ραντεβού με τους περίπου 500 καλεσμένους του στην παραλία Λια, η οποία βρίσκεται 13 χιλιόμετρα έξω από τη Χώρα. Προσωπικότητες του διεθνούς jet set έφταναν εκεί με πολυτελή γιοτ και ιδιωτικά αεροσκάφη, ώστε να παραστούν στη ρομαντική τελετή της γαμήλιας ένωσης του ζευγαριού, δίπλα στο κύμα.

Θέλοντας να ευχαριστήσει την εκλεκτή της καρδιάς του, ο Καρίμ δεν λυπήθηκε τα έξοδα. Στη θηριώδη εξέδρα, που φτιάχτηκε σε χρόνο-ρεκόρ για τις ανάγκες του γάμου και της δεξίωσης, στήθηκε ένα ιδιαίτερα ρομαντικό σκηνικό.

Η πανέμορφη Αννα Μπεατρίς εμφανίστηκε στην παραλία φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό του οίκου Valentino, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τα παρανυφάκια.

Ορκοι αγάπης

Ανάμεσα τους ήταν και η 7χρονη Ανια Λουίζ, κόρη της κολλητής φιλενάδας της νύφης, Αλεσάντρα Αμπρόσιο.

Στον χώρο της τελετής δέσποζε μια τεράστια αψίδα από λευκά λουλούδια, κάτω από την οποία αντάλλαξαν τους όρκους τους ο Αιγύπτιος κροίσος και η Βραζιλιάνα καλλονή.

Σε βίντεο που μετέδωσε το Mykonos Live TV, όταν ο γαμπρός φίλησε τη νύφη στο χέρι και το πρόσωπο, κάποιοι από τους καλεσμένους ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και κάποιοι σφύριξαν με ενθουσιασμό.

Πάντως, το εντυπωσιακό στοιχείο όσον αφορά τη διακόσμηση ήταν ο ξύλινος ανεμόμυλος-σήμα κατατεθέν του νησιού, ο οποίος είχε στηθεί στον χώρο, τραβώντας το ενδιαφέρον των καλεσμένων, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να τον απαθανατίσουν με τα κινητά τηλέφωνά τους. Η παραμυθένια τελετή άρχισε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, με τους δεκάδες άνδρες Ασφαλείας να είναι ακροβολισμένοι παντού, χωρίς να αφήνουν να περάσει ούτε... κουνούπι.



Διαβάστε επίσης:

►Αστακοί, χαβιάρι και σαμπάνια για τους... εκλεκτούς
Αποκλειστικές φωτογραφίες της «Espresso» από τη λαμπερή τελετή του Καρίμ αλ Σιάτι και της Αννα Μπεατρίς Μπάρος στην παραλία Λια της Μυκόνου
Keywords
Τυχαία Θέματα