Ηδονοβλεψίας στο Ναύπλιο είχε βάλει κρυφή κάμερα σε τουαλέτες γυναικών

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗδονοβλεψίας στο Ναύπλιο είχε βάλει κρυφή κάμερα σε τουαλέτες γυναικώνΠαρασκευή, Απρίλιος 21, 2017 - 19:16

Σε δίκτυο του «Big Brother» είχε μετατρέψει τις γυναικείες τουαλέτες ταβέρνας στο Ναύπλιο ένας ηδονοβλεψίας, ο οποίος τοποθέτησε κρυφή κάμερα σε μια κρεμάστρα στον τοίχο για να εκτονώνει τις αρρωστημένες ορέξεις του!

Ωστόσο, το παράταιρο αντικείμενο τράβηξε την προσοχή μιας 33χρονης, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό την Αστυνομία, με αποτέλεσμα η κρεμάστρα να ξηλωθεί και να μπει τέλος στη δράση

του «ματάκια»! Μάλιστα, η νεαρή ανέβασε και φωτογραφία με την κάμερα στο προφίλ της στο facebook, προειδοποιώντας όσες γυναίκες είχαν σκοπό να επισκεφθούν την ταβέρνα.

Πλαστική κρεμάστρα

Το τέχνασμα του ηδονοβλεψία για να ικανοποιεί το πάθος του αποκαλύφθηκε όταν μπήκε στις τουαλέτες η 33χρονη, η οποία βρισκόταν στην ταβέρνα ως πελάτισσα. Δίπλα στη λεκάνη διέκρινε μια πλαστική κρεμάστρα και άρχισε να την παρατηρεί, καθώς δεν υπήρχε κάτι ανάλογο στις αντρικές τουαλέτες. Ετσι, ανακάλυψε ότι έκρυβε μία μικροκάμερα. Αμέσως ειδοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και οι αστυνομικοί πήγαν στην ταβέρνα, όπου κατέσχεσαν τον παράνομο μηχανισμό και τον έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του ηδονοβλεψία και για να διαπιστωθεί αν φαίνεται το πρόσωπό του τη στιγμή που τοποθετεί την κάμερα, καθώς και πόσες γυναίκες είχε καταγράψει. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, πάντως, αρνήθηκε κάθε σχέση με το περιστατικό.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα