Η ζωή μου με έναν νάνο

ΚΟΣΜΟΣΕκείνος 1,10 μέτρα, εκείνη 1,70Η ζωή μου με έναν νάνοΤετάρτη, Ιούνιος 14, 2017 - 15:10

Η γνωριμία της 23χρονης Κλόι με τον 29χρονο Τζέιμς και η ευτυχής κατάληξη

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Εκείνος 1,10 μέτρα, εκείνη 1,70, όμως ούτε η διαφορά ύψους ούτε οι έντονες αντιρρήσεις της μητέρας της κατάφεραν να τους εμποδίσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η 23χρονη Ουαλή Κλόι Λάστιντ περιγράφει τη ζωή της με τον 29χρονο δημοτικό σύμβουλο και πρωταθλητή μπάντμιντον Τζέιμς Λάστιντ, αποκαλύπτοντας ότι δεν βλέπει την ώρα να αποκτήσουν παιδιά.

Η Κλόι γνώρισε

τον Τζέιμς Λάστιντ, ο οποίος γεννήθηκε με σπάνια ασθένεια που του προκάλεσε νανισμό, μέσω κοινών γνωστών. Δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις μέχρι το 2012, όταν τον είδε να τρέχει με την ολυμπιακή φλόγα στους δρόμους της Ουαλίας, ως πρωταθλητής μπάντμιντον στο πρωτάθλημα νάνων.

Ραντεβού μέσω SMS

Εναν χρόνο αργότερα, ενώ η Κλόι σπούδαζε για να γίνει δασκάλα στο πανεπιστήμιο του Κάρντιφ, της έστειλε sms ζητώντας της να βγουν ραντεβού. Αν και ανησυχούσε για την αντίδραση του κόσμου, η Κλόι άρχισε να τον συναντά γοητευμένη από τον πληθωρικό χαρακτήρα του.

Τον Σεπτέμβριο του 2013 δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, αλλά η μητέρα της άρχισε να ωρύεται όταν της το ανακοίνωσε, λέγοντας στην Κλόι ότι δεν της ταίριαζε επειδή είναι νάνος.

Αργότερα η μητέρα της άλλαξε γνώμη, εκτιμώντας τον χαρακτήρα του Τζέιμς, και τον περασμένο Αύγουστο το ζευγάρι παντρεύτηκε.
Τώρα, όπως αποκάλυψαν στο BBC, ονειρεύονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Ζουν στο Κόλγουιν Μπέι, ενώ τον περασμένο Μάιο ο Τζέιμς εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στη γενέτειρά του Ρος ον Σι.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα