Η υποχώρηση Μαρινάκη!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΗ υποχώρηση Μαρινάκη!Πέμπτη, Μάιος 21, 2015 - 18:21

Απέσυρε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης την αγωγή που είχε καταθέσει κατά της εφημερίδας «Sun» για άρθρο της σχετικά με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο «Koriopolis», που αφορούσε στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες και είχε αποκαλυφθεί το 2011.

Η αγγλική εφημερίδα είχε αναφέρει τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού,

και ο Β. Μαρινάκης προχώρησε σε αγωγή κατά της εφημερίδας, διεκδικώντας μάλιστα το ποσό των 300.000 λιρών για συκοφαντική δυσφήμηση.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, το καλοκαίρι του 2014, ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» ήρθε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, με αποτέλεσμα να αποσύρει την αγωγή του.

Ο βασικός λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ότι οι νομικοί εκπρόσωποι της «Sun» φέρονται να είχαν στα χέρια τους έγγραφα που αποδείκνυαν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπλεκόταν στο σκάνδαλο «Koriopolis», για το οποίο πρόσφατα ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Πούλιος ζήτησε την απαλλαγή του από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε. Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω άρθρο δημοσιεύτηκε την 1/10/2012, παραμονές της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Επιμένουν» για Βίντιτς

Ο σαββατιάτικος τελικός Κυπέλλου με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ προέχει για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, ωστόσο τα (μεταγραφικά) σενάρια από το εξωτερικό συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Οι Ιταλοί επιμένουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος βρίσκονται σε επαφές με τον Σέρβο στόπερ Νεμάνια Βίντιτς, που δεν υπολογίζεται από την Ιντερ, αλλά και ότι ενδιαφέρονται «ζεστά» για τον κεντρικό αμυντικό της Τζένοα Σεμπάστιαν ντε Μαϊό. Επίσης οι γείτονες ανέφεραν ότι η Μίλαν σκέφτεται να χτυπήσει την πόρτα των Πειραιωτών για την απόκτηση του Αλμπέρτο Μποτία. Ολα θα ξεκαθαρίσουν μετά τον τελικό Κυπέλλου. Αλλωστε, το μέλλον του Βίτορ Περέιρα στον πάγκο είναι αβέβαιο (θα... κριθεί από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του αγώνα με την Ξάνθη), και ενδεχόμενο «διαζύγιο» είναι ικανό να τινάξει στον αέρα ολόκληρο τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Στο μεταξύ, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανέλαβε την πρωτοβουλία να αφιερώσει τον τελικό στον αγώνα κατά του σχολικού εκφοβισμού και της βίας (bullying). Στις εξέδρες των επισήμων του ΟΑΚΑ σημειώνεται ότι θα βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου και ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα