Η... Βίκυ Σταμάτη της Ζιμπάμπουε

ΚΟΣΜΟΣΗ... Βίκυ Σταμάτη της ΖιμπάμπουεΤετάρτη, Δεκέμβριος 6, 2017 - 18:56

❱❱ Η Γκρέις Μουγκάμπε ζητάει διαζύγιο από τον έκπτωτο σύζυγό της

Οταν η εξουσία φεύγει, το διαζύγιο έρχεται... Η Βίκυ Σταμάτη δεν είναι η μόνη που αποφάσισε να επανεξετάσει τους όρκους αιώνιας αγάπης όταν ζόρισαν πολύ τα δικαστικά δεδομένα για τον σύζυγό της, πρώην πανίσχυρο υπουργό των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλο.

Τώρα, η τέως πρώτη κυρία της Ζιμπάμπουε Γκρέις Μουγκάμπε, η οποία ορεγόταν τη διαδοχή του υπέργηρου συζύγου της στην εξουσία, αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου για να μη ζήσει τον εξευτελισμό της αποπομπής του από το τιμόνι της χώρας του μετά το πραξικόπημα του στρατού στα μέσα Νοεμβρίου.

Ετσι, πριν καλά καλά περάσει ένας μήνας, η Γκρέις, γνωστή και ως Gucci Grace για τα ακριβά της γούστα και τον πολυέξοδο βίο της, φέρεται, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ότι κινήθηκε νομικά για να θέσει τέλος στον έγγαμο βίο της με τον 93χρονο πρώην δικτάτορα, με τον οποίο πέρασε μαζί 21 χρόνια. Αν συναινέσουν και οι δύο πλευρές, το διαζύγιο θα εκδοθεί σ' έναν μήνα.

Η πληροφορία, η οποία κυκλοφόρησε αρχικά από το δίκτυο APR News, φέρεται ότι επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από πηγές κοντά στην οικογένεια, οι οποίες ωστόσο δεν κατονομάζονται.
«Είναι πολύ ταραγμένη από τη στιγμή που ο σύζυγός της παρέδωσε την εξουσία στον αντιπρόεδρο που είχε εκδιώξει» αναφέρει σχετικά άνθρωπος του περιβάλλοντός της.

Και πώς να μην είναι ταραγμένη, αφού είδε να της παίρνουν τα σκήπτρα μέσα από τα χέρια. Στις αρχές Νοεμβρίου, σ' ένα στάδιο, κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης συγκέντρωσης υποστηρικτών της, είχε πει ευθέως -χωρίς καμία διάθεση να κρυφτεί- ότι έλεγε στον σύζυγό της έπρεπε να την αφήσει να πάρει τη θέση του!

Αυτή η ξεκάθαρη πρόθεσή της αλλά και η μεγάλη επιρροή που ασκεί στον γηραιό σύζυγό της φέρεται ότι επέσπευσαν το πραξικόπημα που έθεσε εκτός παιχνιδιού τον Μουγκάμπε.

Η Γκρέις, η οποία σύναψε σχέση με τον Μουγκάμπε όταν δούλευε ως γραμματέας του, δεν ήταν ποτέ δημοφιλής, καθώς ο εξόφθαλμα πολυτελής τρόπος ζωής της προκαλούσε σε μια χώρα όπου το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Μάλιστα, το παρατσούκλι που της είχαν αποδώσει ήταν το DisGrace, λογοπαίγνιο του ονόματός της (Grace) και της αγγλικής λέξης disgrace (ντροπή).

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα