Η... βίδα της παραλίας για να μη σας κλέβουν

14:19 3/6/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ... βίδα της παραλίας για να μη σας κλέβουνΤρίτη, Ιούνιος 3, 2014 - 14:12

Το μπάνιο στη θάλασσα είναι καθημερινή σας ανάγκη, αλλά η αγωνία για το πώς θα προστατεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα από την κλοπή, όσο θα πλατσουρίζετε ή θα χουζουρεύετε στην άμμo, σας αναγκάζει να έχετε πάντα παρέα.

Και επειδή κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, Αμερικανός εφευρέτης βρήκε τη λύση στο πρόβλημά σας: μια μεγάλη αδιάβροχη βίδα με αποθηκευτικό χώρο, που μπορεί να κρυφτεί μέσα στην άμμο. Το Beach

Vault, όπως ονομάζεται, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στο εμπόριο.

Με μόλις 22 ευρώ θα έχετε στη διάθεσή σας ένα «χρηματοκιβώτιο» θαλάσσης, αφού κάθε... βασίλισσα ή βασιλιάς της παραλίας μπορεί να ασφαλίσει μέσα του πορτοφόλια, κινητά, ακόμα και μίνι tablet! Η ευρεσιτεχνία αυτή διαθέτει ειδική αδιάβροχη θωράκιση, οπότε ό,τι και αν συμβεί τα προσωπικά σας αντικείμενα θα παραμείνουν σώα και αβλαβή. Το νέο αξεσουάρ θαλάσσης μπαίνει μέσα στην άμμο σε βάθος 30,5 εκατοστών και μπορεί να κρυφτεί τελείως κάτω από την πετσέτα ή την ψάθα. Ακόμα και αν κάποιος σκεφτεί να ψάξει κάτω από τις πετσέτες όταν ο ιδιοκτήτης είναι μέσα στη θάλασσα, η διαδικασία να σκάψει για να βγάλει το Beach Vault θα κινήσει υποψίες, οπότε δεν θα καταφέρει πολλά πράγματα.

Βασική σκέψη

«Η όλη ιδέα ξεκίνησε όταν επιστρέφαμε με τη γυναίκα μου, την Κρίσταλ, από την παραλία. Μου είπε: "Και αν είχαμε ένα σκεύος κάτω από την πετσέτα μας μέσα στο οποίο θα κρύβαμε όλα τα πράγματα μας;" Η βασική σκέψη ήταν ότι ακόμα και αν μας έπαιρνε ο ύπνος πάνω στην πετσέτα, τα πράγματά μας θα ήταν από κάτω ασφαλή» εξηγεί ο Ντα Κούνα, πάστορας από το Νιου Τζέρσεϊ.

Keywords
Τυχαία Θέματα