Η βάφτιση για την μπέμπα του Κονιτόπουλου

SHOWBIZΧαρές για το αηδόνι τουςΗ βάφτιση για την μπέμπα του ΚονιτόπουλουΔευτέρα, Νοέμβριος 28, 2016 - 12:09

Το σόι των Κονιτοπουλαίωνσύσσωμο στη βάφτιση της μικρής Ειρήνης του Βαγγέλη και της όμορφης Σπυριδούλας

Baby... bloom για το σόι των Κονιτοπουλαίων! Τη μικρή κόρη του, που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015, βάφτισε χθες ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, δίνοντάς της το όνομα της αδελφής του Ειρήνης Κονιτοπούλου - Λεγάκη, που είναι γνωστή ως το «αηδόνι του νησιώτικου τραγουδιού μας» και μαζί με τον αείμνηστο αδελφό της Γιώργο αποτελούν τους πρωτεργάτες της μεγάλης μουσικής παράδοσης της οικογένειας.

Από τον ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ
[email protected]
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Η χαριτωμένη μπέμπα, που είναι 14 μηνών, με το... μελωδικό κλάμα της και την ομοιότητά της με τον μπαμπά της -και με τη θεία της Ειρήνη Κονιτοπούλου- άφησε στους παρευρισκομένους τη γλυκιά υποψία ότι για ακόμη μια φορά το μήλο θα πέσει κάτω από την «κονιτοπουλέικη» μηλιά!

Νεοφώτιστη

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στη Φιλαδέλφεια, με νονές την Κωνσταντίνα Γιαννάκη, αδελφή της Σπυριδούλας Γιαννάκη, μαμάς της νεοφώτιστης, και την Αγγελική Κλάρα από την Κύθνο, που είναι στενή φίλη του Βαγγέλη Κονιτόπουλου. Εκεί ήταν, επίσης, πολλοί συγγενείς και φίλοι των γονιών της Ειρήνης, όπως βέβαια και όλο το διάσημο σόι του μπαμπά της, που απαρτίζεται κυρίως από τραγουδιστές και μουσικούς. Μεταξύ αυτών είδαμε τις αδελφές του Ειρήνη και Αγγελική, την κόρη της δεύτερης Στέλλα Κονιτοπούλου, την Ελένη Λεγάκη, κόρη της Ειρήνης Κονιτοπούλου - Λεγάκη, τη Νάσια Κονιτοπούλου, κόρη του αείμνηστου Γιώργου Κονιτόπουλου κ.ά.



Να θυμίσουμε ότι ο 63χρονος Βαγγέλης Κονιτόπουλος έχει δύο γιους από τον πρώτο γάμο του: τον 35χρονο Γιάννη και τον 28χρονο Μιχάλη. Με την πανέμορφη Σπυριδούλα, που είναι η τρίτη κατά σειρά σύζυγος και από την οποία έχει διαφορά 28 χρόνων, παντρεύτηκε το 2011 στην Κύθνο.



Η ίδια σε αποκλειστική συνέντευξή της στην «Espresso» έχει δηλώσει για τη διαφορά της ηλικίας τους: «Στην αρχή της γνωριμίας μας μπορεί να υπήρχε κάποια σκέψη, αλλά μετά, με την πάροδο των χρόνων, έπαψα να βλέπω τέτοιες διαφορές. Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι καλά και να τον κάνω να χαμογελάει και να περνάει όμορφα».

Keywords
Τυχαία Θέματα