Η Τζένη Διαγούπη με «Κλεμμένα όνειρα» ενός απρόσμενου έρωτα

21:31 5/2/2015 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΗ Τζένη Διαγούπη με «Κλεμμένα όνειρα» ενός απρόσμενου έρωταΠέμπτη, Φεβρουάριος 5, 2015 - 20:03

ΤΟ 2009 ήταν η τελευταία φορά που απολαύσαμε την Τζένη Διαγούπη στην τηλεόραση, τότε που συμμετείχε στη σειρά «Μια στιγμή, δυο ζωές». Από τότε τη... χάσαμε, αφού τη συνεπήρε η θεατρική συγγραφή, καθώς μαζί με τον Νίκο Μουτσινά μας έδωσαν δύο σπαρταριστά κωμικά έργα, τα «Βαφτίσια» και το «ΚΤΕΛ». Η πρόταση όμως που της έκανε ο Δημήτρης Αρβανίτης για τον τελευταίο κύκλο των «Κλεμμένων ονείρων» δεν την άφησε ασυγκίνητη.

«Υποδύομαι την Πόπη, τη θεία της Νιόβης (Ελενα Ασημακοπούλου), η οποία πήρε σύνταξη από την τράπεζα στην οποία δούλευε και έρχεται από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να είναι κοντά στην ανιψιά της. Εκείνη δεν έχει φτιάξει τη ζωή της και θεωρεί ότι το να βρίσκεται κοντά στη Νιόβη της δίνει χαρά. Ο σύζυγος της ανιψιάς της, ο Γιώργος (Μάξιμος Μουμούρης), της βρίσκει δουλειά στο κολέγιο για να έχει έναν ακόμη μισθό. Ως γραμματέας πλέον του διευθυντή θα νιώσει ότι η ζωή τής δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. Η Πόπη θα ερωτευθεί τον Λευτέρη (Γιώργος Σουξές), αλλά αυτός είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Νιόβη. Για εμένα ο ρόλος είναι συγκλονιστικός. Εχει εισπράξει τον ρατσισμό της επαρχίας, επειδή παρέμεινε ανύπαντρη, έδιωξε προξενιά και δεν μπήκε στο "κουτάκι" που θέλει η κοινωνία, αυτό της αποκατάστασης» λέει στην «Espresso» η Τζένη Διαγούπη.

Η ηθοποιός διαπιστώνει ότι η κοινωνία μας έχει στερεότυπα και ό,τι αποκλίνει από τις κοινωνικές επιταγές είναι κατακριτέο. «Εγώ κατάγομαι από την ορεινή Αρκαδία, από δύο καλούς γονείς που το μόνο που θέλουν είναι τα παιδιά τους να είναι χαρούμενα. Ηθελα να γίνω ηθοποιός, δεν μου είπαν "όχι". Δεν μου πέρασαν το άγχος του γάμου, των παιδιών, αν και θέλουν -όταν θα φύγουν από τη ζωή- να έχω δίπλα μου έναν σύντροφο» λέει η Τζένη και συμπληρώνει: «Οι καλλιτέχνες είμαστε πιο πνευματικοί άνθρωποι, πιο ανοιχτά μυαλά. Εχω φίλες από άλλους χώρους, που παραμένουν σε έναν γάμο, αν και δεν είναι ευτυχισμένες, διότι δεν ξέρουν πώς να παλέψουν τη ζωή μόνες και συμβιβάζονται».

Μαρία Ανδρέου

Τζένη ΔιαγούπηΚλεμμένα όνειραMega
Keywords
Τυχαία Θέματα