Η θρυλική Μπε-μπε στο πλευρό της Λεπέν

ΚΟΣΜΟΣΤι δήλωσε σε συνέντευξή της η πρώην «γατούλα» του γαλλικού σινεμάΗ θρυλική Μπε-μπε στο πλευρό της ΛεπένΔευτέρα, Μάρτιος 13, 2017 - 14:29

Η Μπαρντό δήλωσε ότι δεν εμπιστεύεται κανένα από τα τέσσερα «-ον» για την προεδρία!

Υπέρ της υποψηφιότητας της Μαρίν Λεπέν για τη γαλλική προεδρία τάχθηκε εμμέσως πλην σαφώς η θρυλική B.B., η οποία, αν και ακολουθεί τρόπο ζωής ερημίτισσας, στη βίλα της Madrague στην Κυανή Ακτή, περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα της ζώα, τοποθετείται κατά καιρούς δημοσίως χωρίς να μασάει τα λόγια της.

Στη συνέντευξή της

στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», η Μπριζίτ Μπαρντό αποκάλυψε ότι παρακολουθεί φανατικά την προεκλογική καμπάνια και πρόσθεσε ότι «δεν πείθεται από τα τέσσερα “-ον”», δηλαδή τους υποψηφίους Φιγιόν, Μελανσόν, Χαμόν και Μακρόν. «Εγώ δεν είμαι με τους “-ον”. Εγώ είμαι υπέρ της “Μ”» τόνισε, εννοώντας προφανέστατα τη Μαρίν Λεπέν.

Η 82χρονη πια πρώην γατούλα του γαλλικού σινεμά δεν είναι η πρώτη φορά που εκδηλώνει τον ενθουσιασμό της για την υποψήφια του Εθνικού Μετώπου, την οποία, όπως έχει δηλώσει παλιότερα, ψήφισε το 2012. «Ελπίζω να σώσει τη Γαλλία, είναι η Ιωάννα της Λορένης του 21ου αιώνα!» είχε πει χαρακτηριστικά γι' αυτήν το 2014 σε συνέντευξή της στο «Paris Match».

Συμφωνεί

Πιο πρόσφατα, τον Ιανουάριο, είχε πει μιλώντας στο TV Mag, ότι συμφωνεί με την «πλειονότητα» των ιδεών της Μαρίν Λεπέν, αναγνωρίζοντάς της «τη θέληση να ξαναπάρουν οι Γάλλοι τη Γαλλία στα χέρια τους, να αποκαταστήσει τα σύνορα και να ξαναδώσει προτεραιότητα στους Γάλλους».

Το άλλοτε σύμβολο της γυναικείας χειραφέτησης και της ελευθερίας των ηθών δεν μίλησε όμως μόνο για πολιτική. Επανέλαβε ότι δεν αισθανόταν ποτέ όμορφη και εξήγησε ότι για πολύ καιρό είχε κόμπλεξ για το πρόσωπό της. «Ημουν όμηρος του ίδιου του εαυτού μου όλη μου τη ζωή. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα με αγαπούσαν για την ομορφιά μου. Υπήρχαν τόσες άλλες γυναίκες, πολύ πιο όμορφες. Σήμερα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να είμαι σίγουρη για τον εαυτό μου».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα