Η συνεργασία του ερχόμενου χειμώνα είναι γεγονός

SHOWBIZΡΟΥΒΑΣ - ΠΑΟΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝΗ συνεργασία του ερχόμενου χειμώνα είναι γεγονός Πέμπτη, Ιούλιος 28, 2016 - 13:12

Η συνεργασία του ερχόμενου χειμώνα είναι γεγονός εδώ και λίγο καιρό και έχει γεμίσει με χαρά τους απανταχού λάτρεις της νυχτερινής διασκέδασης. Πάολα & Σάκης Ρουβάς ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν ένα αξεπέραστο πρόγραμμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στην πόλη. Από το ερχόμενο φθινόπωρο, οι δύο μεγάλοι τραγουδιστές θα δώσουν το δικό τους ραντεβού στην πίστα του Κέντρου Αθηνών

και θα εξακολουθήσουν να το διατηρούν στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του κοινού. Μια συνεργασία που ομολογουμένως έχει κερδίσει ήδη τα καλύτερα σχόλια και το μόνο βέβαιο είναι πως θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διασκέδαση τον χειμώνα 2016-17.

ΠΑΟΛΑ • ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ • ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Το 2005 την απολαύσαμε για πρώτη φορά σε πίστα της Αθήνας, εκείνη του Frangelico, και έκτοτε η Πάολα δεν έχει σταματήσει να έχει τη δική της θέση στη νύχτα -και μάλιστα πρωταγωνιστική- κάθε σεζόν. Έχει συνεργαστεί με αμέτρητα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως επίσης και με πολλές μεγάλες πίστες. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια είχε συνδέσει άρρηκτα το όνομά της και την πορεία της με εκείνη του Teatro. Εκείνη και ο Παντελής Παντελίδης είχαν παραμείνει επί πολλά χρόνια στην πίστα του. Ύστερα από τον θάνατο του τελευταίου, ο κύκλος αυτός φαίνεται να έκλεισε και για την Πάολα η οποία ετοιμάζεται πια να ανέβει δυναμικά στην πίστα του Κέντρου Αθηνών. Σάκης Ρουβάς Πάολα Κέντρο Αθηνών θα αποτελέσει αναμφίβολα μια μουσική συνάντηση που θα αφήσει εποχή στην διασκέδαση της πόλης.

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016 -17

Οι συστάσεις είναι περιττές για τον απόλυτο Έλληνα τραγουδιστή. Πάνω από δύο δεκαετίες βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων χωρίς ποτέ και κανείς να μπορεί να τον ταρακουνήσει από εκεί. Τα τελευταία χρόνια καταπιάστηκε και με την υποκριτική που τον άφησε μακριά από τις πίστες για κάποιο διάστημα. Την περσινή σεζόν ωστόσο επέστρεψε και πάλι δυναμικά στην πίστα του Estate μαζί με τους Onirama και ξεσήκωσε για τα καλά το κοινό την περασμένη σεζόν. Το φετινό καλοκαίρι τον βρήκε να συνεχίζει την επιτυχία από το Ακρωτήρι, ενώ τον ερχόμενο χειμώνα θα ανέβει για πρώτη φορά στην πίστα του Κέντρου Αθηνών, από όπου θα μας χαρίσει μια μοναδική σεζόν εμφανίσεων. Σάκης Ρουβάς • Πάολα • Κέντρο Αθηνών έρχονται με φόρα να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ • ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Την ίδια πορεία με την Πάολα έχει το Κέντρο Αθηνών στην Αθήνα. Το δημοφιλές κέντρο άνοιξε το 2005 από τη λεωφόρο Πειραιώς και από την πρώτη στιγμή κιόλας φάνηκε πως ήρθε για να μείνει. Την πίστα του εγκαινίασε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού και η εκκίνησή του στη νύχτα ήταν τρομερή. Ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν εκείνος που φιλοξενήθηκε πρώτος στην πίστα αυτή και η συνέχεια ήταν εξίσου δυναμική. Δημήτρης Μητροπάνος, Νατάσα Θεοδωρίδου και Άννα Βίσση είναι ελάχιστα από τα ονόματα που έχουνε περάσει από την πίστα αυτή μέσα σε μία δεκαετία πορείας στην Αθήνα. Και φέτος έχει ξεκινήσει τη δεύτερη δεκαετία ζωής του με μία συνεργασία που δεν έχουμε δει ξανά στην πίστα του, και δύο καλλιτέχνες που ανεβαίνουν για πρώτη φορά σε αυτήν. Σάκης Ρουβάς Πάολα Κέντρο Αθηνών είναι μια συνεργασία που θα ταράξει για τα καλά την Αθήνα και θα μας ξεσηκώσει άνευ προηγουμένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα