Η «Σούλα» γίνεται «τρελή» μαμά

19:23 1/9/2017 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΗ «Σούλα» γίνεται «τρελή» μαμάΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 1, 2017 - 19:22

❱❱ Η Νατάσα Τσακαρισιάνου μιλά για τη νέα σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» του ΑΝΤ1

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Είναι ένα από τα δυνατά ονόματα στην κωμωδία και η απουσία της από την TV τα τελευταία χρόνια είναι αισθητή. Αναφερόμαστε στη Νατάσα Τσακαρισιάνου, τη θρυλική Σούλα από τη σειρά του Mega «Οι αυθαίρετοι», η οποία επιστρέφει μέσα από τη νέα

τηλεοπτική παραγωγή του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια».

Η έκπληξη για την πρόταση που δέχτηκε ήταν μεγάλη, καθώς τα τελευταία χρόνια έκανε μόνο guest εμφανίσεις σε σίριαλ. «Δεν ξέρω πώς έγινε. Ο Βασίλης Θωμόπουλος με φώναξε και το “ευχαριστώ”είναι το λιγότερο που μπορώ να πω σ’ αυτόν τον άνθρωπο που μου φέρθηκε τόσο καλά» λέει η ηθοποιός στην «Espresso» και συνεχίζει: «Οταν μου τηλεφώνησε προχθές, δεν το πίστευα. Ούτε το περίμενα. Νόμιζα ότι με κάλεσε για να κάνουμε μια διερευνητική συζήτηση κι εκείνος με κάλεσε για να παίξω. Μου το είπε τόσο γλυκά και ήρεμα, ενώ όλα έπρεπε να γίνουν βιαστικά, αφού σήμερα έκανε το πρώτο γύρισμα».

Μαμόθρεφτο

Παρότι ως άνθρωπος δεν θέλει να θεωρεί δεδομένα τα πράγματα για να μην ενοχληθεί εκ των υστέρων, μας εκμυστηρεύεται ότι συγκινήθηκε με τον τρόπο που τη δέχτηκαν στην παραγωγή. «Το κλίμα είναι καταπληκτικό και μπορώ να σου πω ότι χάρηκα που συνάντησα ανθρώπους που είχα να τους δω χρόνια. Ηταν τόσο ζεστή η ατμόσφαιρα που λες και άνοιξα την πόρτα τού σήμερα και μπήκα στο χθες» μας λέει. Η συζήτηση συνεχίζεται για το σίριαλ που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις στο φετινό τηλεοπτικό τοπίο.

«Το έργο είναι μια διασκευή προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα. Είναι καταπληκτικό και... σαλταρισμένο! Αυτό ήθελα κι εγώ» αναφέρει και αποκαλύπτει τα πάντα για τον ρόλο της, που την έχει ενθουσιάσει. «Υποδύομαι μια μαμά η οποία έχει έναν μαμμόθρεφτο γιο (Σταύρος Σβήγκος).

Γι’ αυτή τη γυναίκα όλα γυρνούν γύρω από αυτόν, αλλά και για εκείνον δεν υπάρχει κανείς άλλος παρά μόνο η μανούλα» μας λέει και συνεχίζει με περισσότερες λεπτομέρειες: «Εκείνος είναι μαθηματικός και εγώ διευθύντρια σε ένα σχολείο. Τα πράγματα θα έρθουν τα πάνω κάτω όταν εκείνος θα ανακοινώσει ότι σκοπεύει να φύγει από το σπίτι για να ζήσει κάπου αλλού. Εκεί θα παιχτεί το... δράμα γι’ αυτήν τη γυναίκα, για την οποία τα πάντα είναι ο γιος της».

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο μοντέλο της μάνας που υποδύεται. «Αυτές οι μαμάδες είναι δίπλα μας. Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να φτάσω αυτή την ηρωίδα ψηλά» λέει χαριτολογώντας. Οσο για τον τηλεοπτικό γιο της Σταύρο Σβήγκο, έχει να λέει μόνο τα καλύτερα. «Τον συνάντησα την πρώτη φορά και μου έδειξε μεγάλη συμπάθεια και εκτίμηση.

Τον ξέρω ως ηθοποιό, αλλά δεν είχαμε συναντηθεί επαγγελματικά. Οταν όμως εισπράττεις την παραδοχή των συναδέλφων, αυτό είναι κάτι που με συγκινεί».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα