Η sexy Κολιδά «κατατρόπωσε» μοντέλα και τραγουδίστριες

SHOWBIZΗ εμφάνιση στη Γλυφάδα της εκρηκτικής personal trainer μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματαΗ sexy Κολιδά «κατατρόπωσε» μοντέλα και τραγουδίστριεςΣάββατο, Απρίλιος 29, 2017 - 15:00

H Γλυφάδα αποτελεί, δίχως άλλο, πόλο έλξης για πολλούς celebrities! Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής η στήλη εντόπισε τραγουδίστριες και μοντέλα να ριλαξάρουν και να απολαμβάνουν τον καφέ τους.

Η Ειρήνη Μερκούρη, που εδώ και αρκετό καιρό είναι εξαφανισμένη από τις αθηναϊκές πίστες, εθεάθη συντροφιά με γοητευτικό άνδρα στην καφετέρια Paul.

Μερικά δεκάδες μέτρα πιο πέρα, στο Aperitivo pizza-restaurant, εντοπίσαμε την Αμαρυλλίδα, η οποία έπινε τον καφέ της παρέα με φίλες της. Κεφάτη και πιο γυμνασμένη από ποτέ, η φλογερή τραγουδίστρια αιχμαλώτισε τα βλέμματα των θαμώνων. Το πολυσύχναστο στέκι των νοτίων προαστίων προτίμησε και η πρώην playmate, μητέρα πλέον δύο παιδιών, Βάσω Κολλιδά, απολαμβάνοντας late lunch με τον άντρα της Γιάννη Εμμανουηλίδη, συνδυάζοντας ρομαντικές στιγμές μόνο για δύο...

Ομως πραγματικός πανικός επικράτησε μόλις πέρασε μπροστά από το δημοφιλές στέκι η Ειρήνη Κολιδά κάνοντας βόλτα με τον γιο της!

Η πρώην παίκτρια του πετυχημένου ριάλιτι σόου «Survivor» κατάφερε με το πέρασμά της να δημιουργήσει απίστευτο σούσουρο, αφού όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού έστρεψαν αμέσως τα βλέμματα πάνω της, κατατροπώνοντας έτσι μοντέλα και τραγουδίστριες.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα