Η σέξι Ζιζέλ της... σιωπής

ΚΟΣΜΟΣΗ σέξι Ζιζέλ της... σιωπήςΤετάρτη, Αύγουστος 13, 2014 - 14:03

Οι περισσότεροι άνθρωποι φροντίζουν τις διακοπές τους να βρεθούν με καλούς φίλους και να διασκεδάσουν. Η Ζιζέλ Μπούντχεν όμως αποφάσισε για τρεις ολόκληρες μέρες να μη μιλήσει σε κανέναν. Θέλοντας να έρθει σε επαφή με το εσωτερικό της zen πήρε τριήμερο όρκο σιωπής, στο πλαίσιο διαλογισμού, μαζί με τη φίλη και συνάδελφό της Κιάρα Καμπουκούρου.

Οι δύο γυναίκες, που αυτό το διάστημα βρίσκονται σε διακοπές στην Κόστα Ρίκα, ανέβασαν στο Instagram φωτογραφία τους με τα χέρια σε στάση προσευχής και το σχόλιο «ξεκινάμε... τρεις μέρες σιωπής» αποσπώντας μέχρι στιγμής περισσότερα από 80.000 likes. Η Βραζιλιάνα καλλονή και η Καμπουκούρου, η οποία εκτός από φίλη της Ζιζέλ και του συζύγου της Τομ Μπρέιντι είναι και νονά του 4χρονου γιου τους Μπέντζαμιν, φαίνεται πως στις καλοκαιρινές διακοπές της επιδιώκει τη σωματική και πνευματική αναζωογόνησή της.

Ωμά φαγητά

Ηδη από την περασμένη εβδομάδα τρώει μόνο ωμά γεύματα που ετοιμάζει για εκείνη η φίλη της και σεφ Τζοάν Γκέραντ Γιανγκ, με την οποία μάλιστα συνεργάζεται πάνω στην κυκλοφορία βιβλίου με συνταγές για ωμά τρόφιμα.
Μπορεί στα αυτιά των περισσοτέρων όλο αυτό να ακούγεται σαν μια απάνθρωπη διαδικασία, όμως η Ζιζέλ είναι λάτρις του διαλογισμού, της γιόγκα και της υγιεινής διατροφής. Στο Intagram ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της από το μάθημα της γιόγκα, αλλά και των υγιεινών γευμάτων που καταναλώνει. Επιπλέον, όσο βρίσκεται διακοπές φροντίζει να βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, είτε κολυμπώντας στη θάλασσα με τα παιδιά της είτε κάνοντας ιππασία και βόλτες στη φύση.

Ο σύζυγός της, αν και δεν φαίνεται να συμμετέχει ιδιαίτερα σε όλο αυτό, τη στηρίζει σε καθετί που κάνει. Γι' αυτό κι εκείνη δεν χάνει ευκαιρία να του δείξει τον έρωτά της. Λίγες μέρες πριν φύγουν για διακοπές, όταν εκείνος γιόρτασε τα 37α γενέθλιά του, η Ζιζέλ ανέβασε φωτογραφία τους, στην οποία ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί. «Χρόνια πολλά, αγάπη μου. Μου λείπεις πολύ. Σ' αγαπώ» του έγραψε.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα