Η σχέση του παραολυμπιονίκη με την πρώην σύζυγο του θύματος είχε τελειώσει εδώ και περίπου έναν χρόνο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ σχέση του παραολυμπιονίκη με την πρώην σύζυγο του θύματος είχε τελειώσει εδώ και περίπου έναν χρόνοΤετάρτη, Μάρτιος 29, 2017 - 14:50

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η πρώην σύζυγος του Μάριου Λουκόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη την περασμένη Πέμπτη. Το πρωί της Τρίτης ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της μαζί με μια φίλη της, με το πρόσωπό της γεμάτο δάκρυα.

Ηταν φανερό ότι δεν της είναι καθόλου εύκολο να δεχτεί τον ρόλο της «πέτρας του σκανδάλου» και πως ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας

των παιδιών της βρήκε τον θάνατο από το χέρι του παραολυμπιονίκη, με τον οποίο (όπως η ίδια αποκάλυψε στην «Espresso») διατηρούσε κρυφή ερωτική σχέση, που τερματίστηκε πριν από περίπου έναν χρόνο.

Τη σχέση της με τον 39χρονο Βαγγέλη Τσαγκάρη, ο οποίος τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση (βραχιολάκι) μετά την απολογία του, παραδέχθηκε η 36χρονη Κατερίνα και στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς. Τόνισε, μάλιστα, πως η ερωτική σχέση της με τον παραολυμπιονίκη είχε σταματήσει από τη Μεγάλη Παρασκευή του 2016 και ότι η ίδια αγαπούσε τον πρώην σύζυγό της.

Σε απόσταση αναπνοής

Ο Βασίλης Τσαγκάρης κατοικεί στην οδό Κανάρη, στο Μοσχάτο, σε απόσταση αναπνοής από τη μοιραία γυναίκα, που η σχέση τους τροφοδότησε με συναισθήματα μίσους και θυμού τον Μάριο Λουκόπουλο, με αποτέλεσμα να πάει τη μοιραία νύχτα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του παραολυμπιονίκη. Τους χώριζε μόλις ένας δρόμος, αφού τον τελευταίο καιρό το θύμα διέμενε στην οδό Φλέμινγκ (παράλληλη της Κανάρη), όπου είχε τοποθετήσει μέχρι και κάμερα στην είσοδο του σπιτιού του. Κανείς στη γειτονιά δεν περίμενε πως το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ των ανθρώπων που τους χώριζαν μόλις λίγα μέτρα θα είχε αυτή την τραγική κατάληξη.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα
Η σχέση του παραολυμπιονίκη με την  πρώην σύζυγο του θύματος είχε  τελειώσει εδώ και περίπου έναν χρόνο,