Η πρώην στρίπερ και μητέρα 14 παιδιών είχε φτάσει στα όρια της αυτοκτονίας μετά τα οκτάδυμα!

ΚΟΣΜΟΣΤο στρες της ανατροφής 14 παιδιών την έφτασαν στα όρια της αυτοκτονίαςΗ πρώην στρίπερ και μητέρα 14 παιδιών είχε φτάσει στα όρια της αυτοκτονίας μετά τα οκτάδυμα!Παρασκευή, Δεκέμβριος 22, 2017 - 14:58

❱❱ Τις ισορροπίες της δηλώνει ότι έχει βρει πλέον η Νάντια Σουλεμάν, η γυναίκα που το 2009 έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν απέκτησε οκτάδυμα με εξωσωματική γονιμοποίηση, ούσα άνεργη και μητέρα ακόμη έξι παιδιών.

Η 42χρονη Σουλεμάν αποκαλύπτει ότι τα οικονομικά προβλήματα και το στρες της ανατροφής 14 παιδιών την έφτασαν στα όρια της αυτοκτονίας, οδηγώντας την σε επαγγελματικές επιλογές,

για τις οποίες έχει πλέον μετανιώσει. Το 2013, ενώ εργαζόταν ως επαγγελματίας στρίπερ και είχε ήδη μια ταινία πορνό στο βιογραφικό της, ένα τυχαίο περιστατικό την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι είχε πάρει λανθασμένο δρόμο.

«Εργαζόμουν σε ένα strip club στη Φλόριντα, όταν με πλησίασε ένας ψηλός, άγνωστος άντρας. Ηρθε καταπάνω μου και με κοίταξε στα μάτια. Με έπιασε από το χέρι και μου επανέλαβε πέντε φορές “δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό”. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου» αναφέρει για τη στιγμή που πήρε την απόφαση να αλλάξει ζωή.

Εκτοτε έκοψε το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και μετακόμισε στην κομητεία Οραντζ, όπου εργάζεται part time ως σύμβουλος ατόμων που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. «Είναι ένας καθημερινός αγώνας. Είμαι ευγνώμων για το πρόγραμμα σίτισης και παίρνω και κάποια χρήματα από αυτό το φριχτό πορνό που είχα κάνει. Δεν ανησυχώ όμως» προσθέτει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα