Η πριγκίπισσα Βεατρίκη έσπασε πιάτα και ξεσάλωσε σε ταβέρνα της Σύμης

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ πριγκίπισσα Βεατρίκη έσπασε πιάτα και ξεσάλωσε σε ταβέρνα της ΣύμηςΤρίτη, Σεπτέμβριος 26, 2017 - 16:47

❱❱ «Εσπασε» το βασιλικό πρωτόκολλο και γλέντησε... αλά ελληνικά η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, πριγκίπισσα Βεατρίκη του Γιορκ!

Η έβδομη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου έκανε διακοπές στη Σύμη, όπου δέχθηκε μέχρι πιάτα να της... σπάσουν στο κεφάλι!

Η 29χρονη, πρωτότοκη κόρη του πρίγκιπα Αντριου και της πριγκίπισσας Σάρα, βρέθηκε ινκόγκνιτο στο νησί των Δωδεκανήσων τον Δεκαπενταύγουστο. Μαζί της ήταν και το εντυπωσιακό σούπερ μόντελ από την Τσεχία Καρολίνα Κούρκοβα, η οποία ανέβασε στα social media βίντεο που έδειχνε την ίδια να διασκεδάζει με τον μάγειρα μιας ταβέρνας σπάζοντας πιάτα! Ωστόσο, κανένας δεν είχε αντιληφθεί ότι πίσω της γλεντούσε και η πριγκίπισσα του Γιορκ, φορώντας ένα μίνι ημιδιάφανο φόρεμα!



Τα... ντοκουμέντα αποκαλύφθηκαν πριν από λίγες ημέρες, όταν η βρετανική «Daily Mail» δημοσίευσε φωτογραφίες από την ταβέρνα του κυρίου Μάνου! Η 29χρονη γαλαζοαίματη εμφανίζεται σε αυτές ανεβασμένη πάνω σε καρέκλες να σπάει πιάτα μαζί με τον υπεύθυνο της κουζίνας, ενώ και η ίδια δέχεται να της σπάσουν πιάτα στο κεφάλι! Μάλιστα, δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο το ελληνικό γλέντι!



Εκτός ελληνικών συνόρων, πάντως, η Βεατρίκη διατηρεί χαμηλό προφίλ. Θεωρείται από τους ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στον πρίγκιπα Χάρι και φέρεται ότι του είχε γνωρίσει την εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Μαρία-Ολυμπία.
Αν και το προξενιό δεν «έπιασε», οι δύο γαλαζοαίματες συνεχίζουν να κάνουν στενή παρέα, αφού, εκτός όλων των άλλων, τις ενώνει η κοινή αγάπη τους για τη μόδα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα