Η πριγκίπισσα του πολέμου Ζίνα στην αγκαλιά της Γαβριέλα

SHOWBIZΗ πριγκίπισσα του πολέμου Ζίνα στην αγκαλιά της ΓαβριέλαΠέμπτη, Μάρτιος 17, 2016 - 11:56

Η άγρια ηρωίδα της σειράς που έκανε θραύση στο τηλεοπτικό κοινό τη δεκαετία του '90, επιστρέφει με νέες περιπέτειες, χωρίς να κρύβει τον λεσβιακό έρωτά της για την κολλητή φίλη της

Νέες περιπέτειες πρόκειται να ζήσει στη μικρή οθόνη η Ζίνα, μόνο που αυτή τη φορά θα σταματήσει να κρύβεται. Η πριγκίπισσα του πολέμου, που έκανε θραύση στο τηλεοπτικό κοινό τη δεκαετία του '90, θα είναι λεσβία και θα ζει τον έρωτά της με την κολλητή φίλη της, Γαβριέλα,

χωρίς να κρύβεται.

Την αποκάλυψη για τη σειρά, που πρόκειται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, 20 χρόνια μετά την πρεμιέρα της, έκανε ο σεναριογράφος και παραγωγός Χαβιέ Κλίζο Μάρξουατς. «Η Ζίνα θα είναι πολύ διαφορετική σειρά, η οποία θα γίνει για διαφορετικούς λόγους» δήλωσε. Εξήγησε ότι δεν υπάρχει λόγος να την επαναφέρουν στους τηλεοπτικούς δέκτες, αν δεν ερευνήσουν σε βάθος τη σχέση της με τη Γαβριέλα. Πρόκειται για μια σχέση, πρόσθεσε, η οποία είχε περιγραφεί μόνο με υπονοούμενα τη δεκαετία του '90.

Η έλξη

Πράγματι, μπορεί τόσο η Ζίνα όσο και η Γαβριέλα να είχαν δεσμούς με άντρες και να είχαν αποκτήσει παιδιά, ωστόσο οι σεναριογράφοι είχαν κάνει πολλούς υπαινιγμούς ότι η σχέση τους ήταν περισσότερο από φιλική. Από τη στιγμή που η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1995, «έπαιζαν» συνεχώς με την πιθανή ερωτική έλξη μεταξύ τους, χωρίς ωστόσο να τολμήσουν να προχωρήσουν ακόμη πιο πέρα. Μέχρι τη σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, κατά την οποία η Ζίνα επαναφέρει στη ζωή τη Γαβριέλα, δίνοντάς της ένα παθιασμένο φιλί.

Μετά την ολοκλήρωση της σειράς, οι σεναριογράφοι παραδέχτηκαν δημόσια ότι, όταν έγραφαν τα επεισόδια, θεωρούσαν δεδομένο πως οι δύο ηρωίδες ήταν ερωτευμένες η μία με την άλλη. Τώρα θέλουν να τις αφήσουν ελεύθερες να ζήσουν τον έρωτά τους, χωρίς να κρύβονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα