Η πορνοστάρ (Μαρία Αλεξάνδρου) τόπλες στο νησί των ανέμων

15:15 9/7/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΚαύσωνας στη ΜύκονοΗ πορνοστάρ (Μαρία Αλεξάνδρου) τόπλες στο νησί των ανέμωνΤετάρτη, Ιούλιος 9, 2014 - 15:10

Γδύθηκε και στην πλαζ η Μαρία Αλεξάνδρου

ΣΙΓΑ μην περιμένει πότε θα νικήσει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για να τα... πετάξει η Μαρία Αλεξάνδρου. Η πρωταγωνίστρια ταινιών του λεγόμενου «ενήλικου κινηματογράφου» φαίνεται πως παραζεστάθηκε στη Μύκονο και είπε να απαλλαγεί από το πάνω μέρος του μαγιό της, μοιράζοντας... εγκεφαλικά στα αρσενικά της παραλίας, που και να ήθελαν δεν μπορούσαν παρά να τις ρίξουν ματιές (έστω και κρυφές κάποιοι από αυτούς), αφού η πορνοστάρ «αλώνισε» την πλαζ.

Η Μαρία, που πριν από λίγες μέρες είχε... βγει από τα ρούχα της καταμεσής στην πλατεία Συντάγματος μετά την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη φάση των «16» του Μουντιάλ (όπως είχε υποσχεθεί άλλωστε), αφού είδε ότι η ομάδα αποκλείστηκε και δεν θα είχε πλέον αφορμή για στριπτίζ, πήρε τα tattoos της και πήγε στο νησί των ανέμων.

Εκεί απόλαυσε μεν το μπάνιο της, στη συνέχεια όμως είπε να ταράξει λίγο τα νερά της πλαζ, γι' αυτό άρχισε να κυκλοφορεί τόπλες στην ακροθαλασσιά. Ανάμεσα στις βόλτες της και προτού ξαπλώσει νωχελικά στην ξαπλώστρα της, συνάντησε τον Σπύρο Ρέβη που κάνει διακοπές αυτό τον καιρό στο νησί. Φυσικά, οι δυο τους έγιναν -για διαφορετικούς λόγους ο καθένας- η ατραξιόν της πλαζ.

Καύσωνας στη Μύκονο

Η Πορτογαλία αποχαιρέτησε κι εκείνη νωρίς το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου της Βραζιλίας κι έτσι ένας φίλος ήρθε φέτος από τα παλιά. Ο διεθνής με τους Ιβηρες Αντελίνο Βιεϊρίνια πήρε την όμορφη Ελληνίδα σύζυγό του Βάσω Βεργίδου κι έπιασαν ξαπλώστρα στην Ψαρού προκειμένου να απολαύσουν τα μπάνια τους. Ο μέσος της Βόλφσμπουργκ, με «θητεία» στον ΠΑΟΚ και η καλλονή από την Αλεξανδρούπολη γνωρίστηκαν το 2009 σε νυχτερινό κέντρο και από τότε κατάλαβαν ότι ήταν μοιραίο να γίνουν ζευγάρι. Η σχέση έφερε τον γάμο, ενώ το 2011 απέκτησαν και μια κορούλα, την Κριστίνα, την οποία μάλιστα βάφτισαν στη Θεσσαλονίκη. Πάντως, ο Βιεϊρίνια δεν έκανε μάλλον σωστή χρήση του αντηλιακού του, αφού -όπως παρατηρούμε- μάλλον... άρπαξε λιγάκι!

Αλλο ένα ζευγάρι έκανε την εμφάνισή του στην κοσμική παραλία, αυτή τη φορά όμως από τον χώρο του θεάματος. Η Βίβιαν Νικολαΐδου, την οποία το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Βαλς με δώδεκα θεούς» μαζί με τον σύζυγό της Πάρη Σάββα και τον γιο τους επέλεξαν τη Μύκονο για τις διακοπές τους. Η ηθοποιός μάλιστα εντυπωσίασε με την άψογη σιλουέτα της. Είναι ζευγάρι και είναι... trendy! Η Μαρίνα Βερνίκου και ο σύζυγός της Μίλτος Καμπουρίδης μετά τις βουτιές χαλάρωσαν κάτω από τις ομπρέλες, φορώντας μάλιστα και την τελευταία λέξη της μόδας στα γυαλιά ηλίου, εκείνα με τους φακούς-καθρέφτες, σε έντονα χρώματα.

Τις προηγούμενες μέρες ωστόσο τίμησαν το νησί με την παρουσία τους και πολύ μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού. Ο Πορτογάλος προπονητής της Τσέλσι Ζοζέ Μουρίνιο «μάζεψε» όσο περισσότερο ήλιο μπόρεσε προτού επιστρέψει στο βροχερό Λονδίνο για να αναλάβει ξανά τις υποχρεώσεις του στον πάγκο της ομάδας. Στα σοκάκια του νησιού περπάτησε πριν από λίγες μέρες και ο αστέρας του NBA Κόμπε Μπράιαντ με τη σύζυγό του Βανέσα και τις δύο κόρες του, Νατάλια και Τζιάνα.

Και αν κάποιοι... τσουρουφλίζονται στις ξαπλώστρες, κάποιοι άλλοι ξεκουράζονται ώστε να είναι «φρέσκοι» για τις βόλτες τους στα Ματογιάννια. Οπως, για παράδειγμα, η Ελένη Χατζίδου και ο επί τρία χρόνια σύντροφός της Γιώργος Τσούνης. Η τραγουδίστρια επέλεξε για το βράδυ stylish τουνίκ και σανδάλια που αναδείκνυαν τα μαυρισμένα πόδια της, ενώ κρατούσε από το χέρι τον αγαπημένο της, ταξιτζή στο επάγγελμα.

Μαρία Αλεξάνδορυ
Keywords
Αναζητήσεις
μαρια αλεξανδρου.hot.gr., τοπλεσ
Τυχαία Θέματα