Η πιο μεγάλη μάχη της Αρλέτας

SHOWBIZΗ πιο μεγάλη μάχη της ΑρλέταςΤρίτη, Φεβρουάριος 14, 2017 - 11:57

Στην Εντατική του «Αγία Ολγα» σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο και έμφραγμα η γνωστή τραγουδίστρια. Τι είχε αποκαλύψει στο παρελθόν όταν τρεις φορές γλίτωσε από τον θάνατο

Ακόμη ένα θαύμα περιμένουν οι φίλοι, οι συγγενείς και οι πάμπολλοι θαυμαστές της Αρλέτας, η οποία δίνει εδώ και 15 ημέρες μεγάλη μάχη για τη ζωή της. Η 72χρονη αγαπημένη τραγουδίστρια -που τον Φεβρουάριο του 2008 υπέστη εγκεφαλική

αιμορραγία λίγο πριν από προγραμματισμένη συναυλία της στον Βόλο και γλίτωσε τελικά ως εκ θαύματος- νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου «Αγία Ολγα», έχοντας υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, παράλληλα με έμφραγμα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Εναν μήνα πριν είχε προσβληθεί από βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού, που την είχε οδηγήσει αρχικά στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». Πήρε εξιτήριο από εκεί, ωστόσο λίγα 24ωρα αργότερα αισθάνθηκε έντονη αναπνευστική δυσχέρεια και για τον λόγο αυτόν την επισκέφτηκε γιατρός στο σπίτι, ο οποίος εκτίμησε ότι χρίζει άμεσης νοσηλείας, με συνέπεια να εισαχθεί στο «Αγία Ολγα».

Η πορεία της υγείας της λαοφιλούς τραγουδίστριας (που άρχισε την πορεία της από τις μπουάτ και συνεργάστηκε με όλους τους σημαντικούς συνθέτες), σύμφωνα με ιατρικές πηγές, εμφάνισε ραγδαία επιδείνωση, με αποτέλεσμα πλέον να κρίνεται ιδιαιτέρως βεβαρημένη.
Στο παρελθόν, η ίδια η Αρλέτα έχει μιλήσει δημόσια και θαρραλέα για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή: «Ηδη έχω κερδίσει τρεις φορές τον “κύριο” που λέγεται θάνατος, τι να πω, νομίζω ότι μάλλον έχουν σωθεί οι φορές μου. Το ότι ζω αυτή τη στιγμή μάλλον είναι θαύμα» δήλωσε σε συνέντευξή της τον περασμένο Νοέμβριο.

«Πήγα και ξαναγύρισα»

Επίσης, το 2012 είχε μιλήσει ανοιχτά στον Θανάση Νιάρχο (έχοντας στο πλευρό της στη συνέντευξη τον νευροχειρουργό Βασίλη Σλατινόπουλο, που τη χειρούργησε τότε στο Νοσοκομείο του Βόλου, σε μια επέμβαση που αποδείχθηκε σωτήρια για τη ζωή της) για όσα πέρασε πριν από εννιά χρόνια: «Πήγα στην αντίπερα όχθη και ξαναγύρισα... Δεν γύρισα μόνη μου, γιατί εγώ εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχα. Εβαλε το χεράκι του ο κυρ Βασίλης από δω και με έφερε πίσω, στην κυριολεξία με... έφερε πίσω. Δεν συμβαίνει ούτε καν σπάνια να πάθεις αυτό που έπαθα εγώ και να τη βγάλεις καθαρή, χωρίς να μείνει τίποτα απολύτως, ούτε από το εγκεφαλικό ούτε από την επέμβαση. Εμεινε μόνο μια μικρή αστάθεια στο περπάτημα, έτσι κι αλλιώς ανισόρροπη ήμουν πάντα. Μετά, όμως, έπαθα μια ενδονοσοκομειακή μόλυνση που κόντεψε και αυτή να με... στείλει. Ο κύριος Βασίλης καθάρισε το κεφάλι μου και μου είπε πως έχει μείνει μέσα μόνο αυτό που μου χρειάζεται. Ετσι δεν είναι, γιατρέ;» είχε πει, μεταξύ άλλων, με το φοβερό χιούμορ που τη χαρακτηρίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα