Η πικάντικη ζωή του Τζέρι Λιούις

ΚΟΣΜΟΣΗ πικάντικη ζωή του Τζέρι ΛιούιςΤρίτη, Αύγουστος 22, 2017 - 17:45

Το sex με τη Μέριλιν Μονρόε και οι εξωσυζυγικές σχέσεις του κωμικού, που υπήρξε λάτρης των γυναικών

Τα «τυχερά» που φέρνει η δόξα απόλαυσε όσο ελάχιστοι άλλοι ο Τζέρι Λιούις, ο οποίος έφυγε την Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Ο κωμικός ηθοποιός παραδεχόταν δημόσια ότι υπήρξε μεγάλος λάτρης του γυναικείου φίλου, ακόμη και όταν ήταν παντρεμένος. Στις κατακτήσεις του συγκαταλέγονται η πιο εκρηκτική ξανθιά του αμερικανικού κινηματογράφου, αλλά και μοντέλο από το οποίο φημολογείται ότι

απέκτησε νόθο παιδί.

«Ηταν η περίοδος που πηδ...σα τους πάντες στο Χόλιγουντ» είχε απαντήσει, όταν τον ρώτησαν για τις απιστίες του κατά τον πρώτο γάμο του με την τραγουδίστρια Πάτι Πάλμερ, από την οποία απέκτησε έξι παιδιά.



Μάλιστα, ο Λιούις είχε κομπάσει δημοσίως για τη γυναίκα που θεωρούσε τη μεγαλύτερη «κατάκτησή» του. Είχε υποστηρίξει ότι είχε σύντομο φλερτ με τη Μέριλιν Μονρόε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, αφότου έκανε σεξ μαζί της, δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του για έναν μήνα.
Την ίδια περίοδο, στις αρχές της δεκαετίας του 50, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι διατηρούσε εξωσυζυγικό δεσμό επί τρία χρόνια με το μοντέλο Λιν Ντίξον. Το 1952 η Ντίξον έφερε στον κόσμο τη Σούζαν Μινορέ και ο αμερικανικός Τύπος υποστήριξε ότι ήταν παιδί του Λιούις. Ο κωμικός ποτέ δεν την αναγνώρισε ως παιδί του, ακόμη και όταν στις αρχές του 2017 η Μινορέ δήλωσε ότι ζούσε στους δρόμους της Φιλαδέλφειας και περίμενε από τον Λιούις να την αναγνωρίσει.

Αποκαλύψεις

Ο ηθοποιός περιέγραψε τα «παραστρατήματά» του, που τον οδήγησαν σε διαζύγιο το 1983, μιλώντας στο Associated Press το 2005. «Πήγαινα με τρεις και τέσσερις γυναίκες την ημέρα» αποκάλυψε, προσθέτοντας ότι δεν τις καλούσε φωνάζοντας τα ονόματά τους, αλλά τους έδινε αριθμούς.

Τόνισε δε ότι την ώρα που εκείνος ερωτοτροπούσε, ο φίλος και συνεργάτης του Τζέιμς Ντιν, ο οποίος θεωρούνταν γυναικάς, παρακολουθούσε ταινίες γουέστερν στη σουίτα του ξενοδοχείου. «Ενιωθα όπως ένα παιδί σε ζαχαροπλαστείο» είχε πει με χιούμορ ο κωμικός.
Μετά το διαζύγιό του φαίνεται ότι ο Λιούις «σοβαρεύτηκε», καθώς την ίδια χρονιά παντρεύτηκε τη χορεύτρια Σαν Ντι Πίτνικ, αποκτώντας άλλο ένα παιδί και έμεινε μαζί της μέχρι το τέλος της ζωής του.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα