Η Πέπη δάγκωσε την μπανάνα

SHOWBIZΗ Πέπη δάγκωσε την μπανάναΠέμπτη, Απρίλιος 30, 2015 - 15:30

Τους βλέπουμε τόσο καιρό μέσω διαδικτύου και έτσι αποφασίσαμε να γίνουμε αυτόπτες μάρτυρες ενός από τα γυρίσματά τους στην Αθήνα. Μετά το φασολάκι, το hot dog, το κοτόπουλο και το γλειφιτζούρι, έρχεται

η... μπανάνα! Ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης (αδερφός του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή της Ν.Δ. Αδωνη Γεωργιάδη) μεταμορφώνεται ξανά για χάρη των διαδικτυακών εκπομπών μαγειρικής που παρουσιάζει η Πέπη Τσεσμελή, αυτή τη φορά φορώντας ολόσωμη στολή μπανάνας. Το γύρισμα έγινε ένα απόγευμα της περασμένης εβδομάδας στο ΟΑΚΑ, με τους δύο πρωταγωνιστές να τα δίνουν όλα, τραγουδώντας και το ανάλογο κομμάτι που συνοδεύει το βίντεο.

«Η μαγειρική είναι κάτι που μου αρέσει. Μαγειρεύω και στο σπίτι, όταν μπορώ, και η σπεσιαλιτέ μου είναι τα μακαρόνια με κιμά. Δοκιμάζω και τις συνταγές από το site και μέχρι τώρα τα καταφέρνω μια χαρά» λέει ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης. Ο αδερφός του Αδωνη Γεωργιάδη τολμάει και μέσα από τα βιντεοκλίπ που κάνουν με την Πέπη έχει αναλάβει κατά καιρούς πολλούς ρόλους. Ποιος ήταν ο αγαπημένος του άραγε; «Μου άρεσε πολύ το προηγούμενο κλιπ μας "Οι πενήντα αποχρώσεις του γκριλ", το hot dog και το γλειφιτζούρι, αλλά και ο ρόλος του πρωτόγονου που έχω στη νέα μας εκπομπή» αποκαλύπτει και προσθέτει: «Προσπαθώ αυτό που κάνω να το κάνω σωστά, για να φαίνεται ωραίο προς τα έξω. Και σε όποιον δεν αρέσει... ξίδι!»

Παίρνει ζεστά τον ρόλο

Οσο για το πώς αντιμετωπίζουν τα αδέρφια του, Αδωνις και Λεωνίδας, τη συγκεκριμένη δραστηριότητά του, ο ίδιος απαντάει: «Αρέσει, δεν αρέσει, δεν κάνω κάτι κακό. Αυτό που κάνω το απολαμβάνω. Ο,τι μού έχουν πει το ακούω, αλλά δεν το βάζω μέσα μου, γιατί ξέρω τι κάνω και πια το έχουν πάρει απόφαση». Πάντως, ο Αλέξανδρος παίρνει πολύ ζεστά τον κάθε ρόλο του, σε σημείο που -για τις ανάγκες του κλιπ «Hot dog» έφαγε είκοσι (!) σάντουιτς με λουκάνικο, τρομάζοντας μέχρι και τη συνεργάτιδά του!

Οση ώρα η «Espresso» είναι παρούσα στα γυρίσματα κόσμος αρχίζει να συγκεντρώνεται στο σημείο και να παρακολουθεί τα... καμώματα της Πέπης και του Αλέξανδρου, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιάνουν την κουβέντα στην όμορφη μαγείρισσα. «Λέω κάποια στιγμή να αφοσιωθώ μόνιμα στην κουζίνα. Αλλωστε αυτή είναι η μεγάλη μου αγάπη και ήδη ετοιμάζω το επόμενο βιβλίο μαγειρικής, που θα αφορά το πρόχειρο φαγητό για εργένηδες, αλλά και βιβλία τσέπης, ώστε κάθε νοικοκυρά να μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να διαβάζει συνταγούλες ή συμβουλές. Ενα από αυτά θα είναι και το "166 μικροσυμβουλές", με θέμα τι να κάνετε σε έκτακτη ανάγκη στην κουζίνα και όχι μόνο. Με αυτά μπορεί να σώσουμε και μια ζωή και αν όχι τη δική μας, κάποιου συνανθρώπου μας» δηλώνει η Τσεσμελή. Η ίδια αντικατέστησε το σλόγκαν του παρελθόντος «Αλλο Πέπη κι άλλο πρέπει» με το «Ολα τα βράζουμε, όλα τα ψήνουμε, όλα τα τσουρουφλίζουμε, πάμε στην κουζίνα και ας γίνουν τα πιάτα μας ντουζίνα».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, σκοπεύει κάποια στιγμή να ανοίξει το δικό της εστιατόριο, κάτι που προς το παρόν δεν τολμά, λόγω κρίσης.

Τεριάννα Παππά
Φωτό: Δημήτρης Γκολφομήτσος

Ο αδελφός του Αδωνη ξεκινάει τη μεταμόρφωσή του σε... μπανάνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα