Η Μελέτη νυφούλα!

SHOWBIZΗ Μελέτη έβαλε τελικά το νυφικό που ονειρευόταν!Η Μελέτη νυφούλα!Πέμπτη, Σεπτέμβριος 11, 2014 - 14:06

Το είπε και το έκανε η Ελεονώρα Μελέτη! Λίγο πριν από την πρεμιέρα στο νέο τηλεοπτικό «σπίτι» της, το E TV, φόρεσε το νυφικό της, αλλά δεν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Αντίθετα, περπάτησε στην πασαρέλα για καλό σκοπό, μέσα στην υπέροχη νυφική δημιουργία της Celia D. Αν και μας είχε ιντριγκάρει με ένα κείμενο που είχε γράψει στο προσωπικό της blog, η παρουσιάστρια ήταν το άψογο μοντέλο με το νυφικό

που «έκλεισε» το λαμπερό fashion show που έγινε προχθές το βράδυ στο Rakkan. «Μόλις γύρισα από έναν γάμο και για πρώτη φορά όλα ήταν τόσο διαφορετικά για μένα... Σε λίγες μέρες θα ζήσω κάτι ανάλογο... Φίλοι και γνωστοί, όσο και αν μου το έλεγαν, δεν το πίστευα πως θα συμβεί. Λίγο ο χαρακτήρας μου, λίγο οι απόψεις μου, λίγο η ιδέα του γάμου που είναι τόσο μα τόσο κόντρα στο "είναι" μου, με είχαν κάνει να πιστέψω πως δεν θα βάλω ποτέ στη ζωή μου νυφικό» είχε γράψει η Ελεονώρα και όλοι περίμεναν να τη δουν στο πλευρό του δικού της... πρίγκιπα.

Την αντικρίσαμε όμως αεράτη, με ένα φόρεμα ακριβώς έτσι όπως θα ήθελε και το δικό της νυφικό. «Το θέλω απλό, λιτό, χύμα, μπόχο, αέρινο, καλοκαιρινό. Θέλω να μυρίζει θάλασσα, να έχει πάνω του λίγο Ποσειδώνα, τόσο απλό, αλλά τόσο όμορφο». Η Σήλια Δραγούνη της έκανε το dream wedding dress πραγματικότητα, αφού η νυφική δημιουργία ταίριαζε απόλυτα στο rock στιλ της. Τη συνδύασε μάλιστα με άσπρα δερμάτινα μποτάκια. Εκτός από την Ελεονώρα Μελέτη όμως, και άλλες κυρίες της showbiz, από διάφορους χώρους η καθεμία, πήραν μέρος στην επίδειξη μόδας που έγινε για τους σκοπούς του μη κυβερνητικού οργανισμού W.I.N. Hellas. Η Αννίτα Ναθαναήλ ήταν η παρουσιάστρια της λαμπερής εκδήλωσης που ονομάστηκε «Charming» κι εμφανίστηκε φορώντας μίνι φόρεμα σε nude τόνους, με μαύρες δαντελένιες λεπτομέρειες.

Φολκλόρ στιλ

Οσο για τις έθνικ δημιουργίες της Σήλιας Δραγούνη; Τις φόρεσαν καλλονές που διακρίθηκαν στην πασαρέλα, όπως η Μάσα Φασούλα, η Στέλλα Δημητρίου, η Αννα Πρέλεβιτς, αλλά και η εκρηκτική Ολγα Φαρμάκη. Μάλιστα, η τελευταία μαζί με τη Βραζιλιάνα Ζενίλντα ντε Σόουζα υποστήριξαν άψογα το φολκλόρ στιλ της Celia D., αφού τα ρούχα της σχεδιάστριας θύμιζαν αρκετά παραδοσιακές στολές των ιθαγενών της Λατινικής Αμερικής. Εξίσου ταιριαστή με τις δημιουργίες ήταν και η Δέσποινα Καμπούρη, αλλά και η Ελένη Καρποντίνη. Ανάμεσα στα... μοντέλα-ερασιτέχνες ήταν και η Κλέλια Πανταζή, η οποία μετά τη συμμετοχή της στο «Dancing with the stars 4» ανέβασε κατά πολύ τις μετοχές της στο χρηματιστήριο της showbiz, αφού προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού.

Πάντρεψε Ευρώπη με Λατ. Αμερική

ΜΕ ΒΑΣΗ το μαύρο που αποτέλεσε τον καμβά, η Celia D. σχεδίασε ρούχα που κάνουν τη γυναίκα να ξεχωρίζει, αφού «πάντρεψε» την Ευρώπη με τη Λατινική Αμερική και την παράδοση με το σήμερα. Τα έθνικ υφάσματα, σε έντονο κόκκινο χρώμα, συνδυάστηκαν με διαφάνειες, δαντέλες, ακόμη και χρωματιστές φούντες, προκειμένου να φέρουν τον αέρα των Ανδεων στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Μακριές φούστες με αριστοκρατική χροιά και μίνι που αφήνουν ακάλυπτα τα καλυμμένα με διαφάνειες πόδια είναι στη διάθεση των fashionistas που θέλουν να παίξουν με τη μόδα. Τα γιλέκα και τα τοπ μπορούν να συνδυαστούν ακόμη και με πιο casual κομμάτια, όπως το ντένιμ, δημιουργώντας ευκολοφόρετα outfits για όλη την ώρα.

Απαραίτητα για το συμπλήρωμα του look, τα έθνικ κοσμήματα ή ακόμη και η τελευταία τάση στα αξεσουάρ (το είδαμε τόσο στην παρουσιάστρια όσο και στα μοντέλα του fashion show), τα flash tattoos, σχέδια που μοιάζουν με τατουάζ, γίνονται με χρυσό και ασήμι και είναι για εκείνες που δεν θέλουν να «σημαδέψουν» μόνιμα το κορμί τους. Η πρώτη που λάνσαρε τη μόδα των flash tattoos ήταν η Μπιγιονσέ, η οποία είχε προτιμήσει σχέδιο με χρυσό χρώμα.

Ελισσάβετ Κυρίτση

Keywords
Τυχαία Θέματα