Η Μέγκαν Φοξ είναι «καυτή» και μετά το τρίτο παιδί της!

SHOWBIZΜΑΜΜΑ ΜΙΑ!Η Μέγκαν Φοξ είναι «καυτή» και μετά το τρίτο παιδί της!Παρασκευή, Μάρτιος 17, 2017 - 15:52

Δυναμική επιστροφή, με μια φωτογράφιση που συνεχίζει να σφυρηλατεί το προφίλ της σέξι καλλονής, έκανε η Μέγκαν Φοξ. Λίγους μήνες αφότου καλωσόρισε το τρίτο παιδί της, η ηθοποιός επιστρέφει δριμύτερη στην επικαιρότητα με ένα βίντεο και μια φωτογράφιση με εσώρουχα, πρωταγωνιστώντας στη διαφημιστική καμπάνια της φίρμας εσωρούχων Frederick's of Hollywood για την κολεξιόν 2017.

Αλλοτε με μαύρα δαντελένια εσώρουχα, ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα, άλλοτε με παιχνιδιάρικα πολύχρωμα σετάκια να κοιτάζει με νάζι και θράσος τον φακό ή να καρφώνει την κάμερα της Ελεν φον Ούνβερτ με υφάκι πονηρό, πολλά υποσχόμενο, αθώο ή ονειροπόλο και σε πόζες εσκεμμένα ή αφελώς αποκαλυπτικές, να χαλαρώνει ή να επιδεικνύεται, η 30χρονη ηθοποιός είναι χάρμα οφθαλμών.

Σέξι φιγούρα

Τα τολμηρά εσώρουχα και τα προκλητικά κορμάκια αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη σέξι φιγούρα της, ενώ τα κοντινά πλάνα των φωτογραφιών, που εστιάζουν στα μπλε μάτια, στα κόκκινα χείλη, στα λαμπερά κυματιστά μαλλιά της και στο εκθαμβωτικό χαμόγελό της επιβεβαιώνουν περίτρανα τον τίτλο του «πιο καυτού κοριτσιού στη Γη», που της έχει δώσει το περιοδικό «Maxim».

Η όμορφη μελαχρινή Φοξ είναι συνιδιοκτήτρια και παγκόσμια πρέσβειρα της μάρκας, μετά τη σχετική συμφωνία συνεργασίας που υπεγράφη τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το βίντεο και η φωτογράφιση είναι η πρώτη εκστρατεία της ως του προσώπου της εταιρίας εσωρούχων και, όπως δήλωσε η ίδια, είναι πολύ ενθουσιασμένη για την πρώτη καμπάνια της για τα Frederick's of Hollywood και ανυπομονεί να δει τις αντιδράσεις των θαυμαστών της.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα