Η Μαντόνα ντύθηκε με τη μούσα της μουσικής Ευτέρπη

ΚΟΣΜΟΣΗ Μαντόνα ντύθηκε με τη μούσα της μουσικής ΕυτέρπηΔευτέρα, Δεκέμβριος 12, 2016 - 19:47

Η έξοχη ειδική δημιουργία του οίκου Gucci, την οποία φόρεσε η Μαντόνα για να παραλάβει το βραβείο της ως Γυναίκας της Χρονιάς για το 2016 -που διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό «Billboard»-, έγραφε στην πλάτη «Ευτέρπη» με μεγάλα κόκκινα ελληνικά γράμματα.

Με αυτόν τον τρόπο τόσο ο οίκος όσο και η σταρ ήθελαν να αποτίσουν φόρο τιμής στη μούσα της

μουσικής και της χαράς, όπως αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα. Στην ομιλία της βράβευσής της η «βασίλισσα της ποπ» μίλησε για τον σεξισμό, τον μισογυνισμό αλλά και το μπούλινγκ που βίωσε στη διάρκεια της καριέρας της, διαβεβαιώνοντας ότι είναι ακόμη όρθια ως ο μόνος θηλυκός μουσικός θρύλος εν ζωή.

Ωστόσο, προσερχόμενη στην εκδήλωση η επτά φορές βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνιδα και μητέρα τεσσάρων παιδιών, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου ήταν να δίνω συναυλίες και να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις της μητρότητας... Το να είμαι καλή μητέρα, καλλιτέχνις, να τα καταφέρνω όλα, ήταν πάντα η μεγαλύτερη πρόκληση για μένα».

Περιοδεία

Η Μαντόνα ολοκλήρωσε τον Μάρτιο την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο «Rebel Heart», εν μέσω δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι για την κηδεμονία του 16χρονου γιου τους Ρόκο. Στη διάρκεια της περιοδείας ο έφηβος Ρόκο εγκατέλειψε τη μητέρα του για να ζήσει με τον πατέρα του στο Λονδίνο.

Εκεί ο ανήσυχος Ρόκο, όπως αποκάλυψε χθες η «Daily Mail», προφανώς σε μια προσπάθεια να εξευμενίσει τους γονείς του μετά τα μπλεξίματα που είχε με ναρκωτικά, έπιασε δουλειά ως ντελιβεράς σε μια γνωστή εταιρία ντελίβερι με ποδήλατα. Η απασχόλησή του βρίσκει σύμφωνους και τους δύο γονείς του, καθώς πιστεύουν ότι μια χαμηλά αμειβόμενη δουλειά θα του έδινε λίγη πειθαρχία και ένα πρόγραμμα θα ήταν εξαιρετικό γι' αυτόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα