Η Μαντώ Γαστεράτου με super μονόπετρο έτοιμη να ντυθεί νυφούλα

SHOWBIZΗ Μαντώ Γαστεράτου με super μονόπετρο έτοιμη να ντυθεί νυφούλαΤρίτη, Σεπτέμβριος 19, 2017 - 18:15

Μπαράζ προτάσεων γάμου! Μετά την Ελεονώρα Μελέτη, που δέχτηκε το μονόπετρο του Θοδωρή Μαροσούλη, και άλλο ένα όμορφο κορίτσι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν είναι άλλο από τη Μαντώ Γαστεράτου.

Το μοντέλο δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της και

έδειξε το μονόπετρο που της χάρισε στη χθεσινή πρεμιέρα του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, στην ομάδα του οποίου συμμετέχει για δεύτερη χρονιά! Μέχρι στιγμής η όμορφη Μαντώ κρατά μυστική την ταυτότητα του αγαπημένου της, που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz. Η ξανθιά καλλονή έδειξε με συγκίνηση το XXL δαχτυλίδι στην κάμερα και παραδέχτηκε ότι είπε το «ναι» στον σύντροφό της! «Πήγαμε διακοπές και συνέβησαν όμορφα πράγματα, ξεκουραστήκαμε και αφεθήκαμε».

Ενθουσιασμένη η Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, ενθουσιασμένη, της είπε στον «αέρα» του «Πρωινού»: «Με το καλό! Είπες το “ναι”; Παιδιά, παντρεύεται το κορίτσι μας. Μπράβο!» Η ίδια, ωστόσο, δεν αποκάλυψε στη Φαίη αν θα πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης «Nomads», αλλά κάτι μας λέει ότι η πρόταση από τον ΑΝΤ1 για να πετάξει στις Φιλιππίνες επέσπευσε την πρόταση γάμου!

«Θέλω σε μερικά χρόνια να κάνω οικογένεια, αλλά δεν βιάζομαι, θέλουν τον χρόνο τους αυτά τα πράγματα. Αλλο πράγμα η σχέση και άλλο ο γάμος και τα παιδιά. Πιστεύω πως είναι ίσως η σημαντικότερη απόφαση που θα πάρω και δεν θέλω να κάνω λάθος» είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της και μάλλον αυτή η στιγμή έφτασε!

Η Μαντώ Γαστεράτου αναδείχτηκε Μις Ελλάς στον διαγωνισμό ομορφιάς του καναλιού το 2010 και από τότε άρχισε να χτίζει την καριέρα της. Η πρώτη δουλειά ήταν στο μουσικό κανάλι MAD και μετά ήρθε η συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα στο «Lucky room» και τη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα