Η Λόρενς έλουσε (!) με μπίρα θαυμαστή της

ΚΟΣΜΟΣΗ Λόρενς έλουσε (!) με μπίρα θαυμαστή τηςΔευτέρα, Σεπτέμβριος 18, 2017 - 17:38

❱❱Μπορεί η Τζένιφερ Λόρενς να δείχνει μεγαλωμένη με «γαλλικά και πιάνο», αλλά, αν χρειαστεί να παίξει τον «νταή» στην προσωπική ζωή της, πέρα από το κινηματογραφικό πανί, θα το κάνει. Και το έκανε ένα βράδυ σ' ένα μπαρ στην Ευρώπη.

Οπως αποκάλυψε η 27χρονη σταρ σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Late Night» με τον Seth Meyers, την περίοδο που γύριζε το «Red Sparrow» στη Βουδαπέστη, ένας λίγο απαιτητικός θαυμαστής

της τής ζήτησε να βγάλουν μια σέλφι για να πιστέψει η φίλη του πως ήταν εκεί.

Η ίδια, στο τσακίρ κέφι, για να τον απωθήσει ευγενικά, του απάντησε χαμογελώντας ότι, «αν δεν σε πιστέψει, δεν είναι η κατάλληλη για σένα». Ο θαυμαστής τσαντίστηκε, άρχισαν τα «άι γ...σου», η ίδια τσαντίστηκε με την... παρότρυνση και ο καβγάς άναψε. Η Λόρενς πήρε τις μπίρες και άρχισε να τον λούζει κυριολεκτικά. Μέχρι και τη βαλίτσα που κουβαλούσε ο θαυμαστής της έπλυνε με μπίρα.

Τον καβγά σταμάτησε ο φίλος της όταν την αγκάλιασε ακινητοποιώντας τα χέρια της και την παρότρυνε να μη σπαταλά τζάμπα τις μπίρες! Λίγο αργότερα, της αποκάλυψε πως είχε δει τον θαυμαστή της στις τουαλέτες, μούσκεμα, να έχει πλαντάξει στο κλάμα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα