Η κυτταρίτιδα έσωσε τη Λασκαράκη από ξαφνικό «ατύχημα»!

SHOWBIZΠού πήγε η φρεσκοχωρισμένη ηθοποιόςΗ κυτταρίτιδα έσωσε τη Λασκαράκη από ξαφνικό «ατύχημα»!Παρασκευή, Δεκέμβριος 29, 2017 - 12:38

❱❱ Το μίνι που φορούσε σε κέντρο παραλίγο να την «εκθέσει», αλλά ο «εχθρός» της ομορφιάς λειτούργησε ως... ασπίδα

Οι γυναίκες στην πλειονότητά τους παθαίνουν υστερία με το που εντοπίσουν στο σώμα τους ίχνη κυτταρίτιδας. Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο εξάλλου ότι πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς της ομορφιάς τους.

Κάποιες φορές, ωστόσο, η εμφάνιση της κυτταρίτιδας μπορεί να αποτρέψει τα... χειρότερα. Τρανταχτό παράδειγμα η περίπτωση της Βάσως Λασκαράκη.

Η γοητευτική ηθοποιός, η οποία ανακοίνωσε πριν από μερικούς μήνες το διαζύγιο από τον συνάδελφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη μέσω επιστολής που έστειλε στα media ο δικηγόρος τους, βγήκε να διασκεδάσει με τις φιλενάδες της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία.

Μόνο που η στιλιστική επιλογή της το συγκεκριμένο βράδυ αποδείχτηκε κάπως... επικίνδυνη. Το πολύ κοντό φόρεμά της, από τη μια, και το ότι δεν φορούσε καλσόν, από την άλλη, παραλίγο να την εκθέσουν. Και δυστυχώς για εκείνη ο παπαράτσι παραμόνευε παραπέρα για να απαθανατίσει την άτυχη στιγμή της.

«Σύμμαχος»

Βέβαια η Βάσω, η οποία σημειώνει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια ως πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha «Το σόι σου», στάθηκε και τυχερή πάνω στην ατυχία της, αφού τα ίχνη κυτταρίτιδας που έχει ανάμεσα στα πόδια της -όπως και οι περισσότερες γυναίκες, εξάλλου- λειτούργησαν ως... ασπίδα για να μην καταγράψει ο φακός το εσώρουχό της. Να, λοιπόν, που ακόμη και η κυτταρίτιδα μπορεί καμιά φορά να αποδειχθεί όχι εχθρός, αλλά σύμμαχος μιας γυναίκας!

Σημειώνεται ότι η Βάσω Λασκαράκη δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους «ατυχήματα», καθώς είναι πάντοτε ιδιαίτερα προσεκτική στις δημόσιες εμφανίσεις της και σίγουρα μια πολύ όμορφη γυναίκα. Οσο για τα ίχνη κυτταρίτιδας; Υπάρχουν ακόμη και σε μοντέλα που πρωταγωνιστούν σε διεθνείς πασαρέλες.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα