Η κόρη τού Βλάσση έγινε γυναίκα

SHOWBIZΟι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η Ζένια ΜπονάτσουΗ κόρη τού Βλάσση έγινε γυναίκαΤετάρτη, Μάιος 20, 2015 - 15:40

Ζένια είναι πλέον δεκαοκτώ χρόνων και κάνει τη δική της εντυπωσιακή εμφάνιση στα social media. Η κόρη του Βλάσση Μπονάτσου, που αναμφισβήτητα έχει κληρονομήσει το χιούμορ και τη ζωντάνια του πατέρα της, αλλά και τη φινέτσα της μαμάς της

Μάρθας Κουτουμάνου (είναι η μεγάλη κόρη της Ζωής Λάσκαρη), ανέβασε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram μια σειρά από χαριτωμένες φωτογραφικές πόζες της, οι οποίες συγκέντρωσαν τα κολακευτικά σχόλια των followers της. Η όμορφη κοπέλα προτιμάει τις selfies, αλλά σε αρκετά κλικ «πρωταγωνιστούν» και οι τετράποδοι φίλοι της, η ασπρόμαυρη σκυλίτσα της Ρόξι και ο Ταζ, το ημίαιμο μπόξερ της.

Η δεσποινίς Μπονάτσου βρίσκεται πλέον σε μια ηλικία που θα πρέπει να επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της. Ωστόσο δεν έχει ακόμη αποφασίσει ποιο επαγγελματικό μονοπάτι θα ακολουθήσει. «Θέλω αυτό που θα κάνω να είναι δημιουργικό, να μη με κάνει να πλήττω. Να το χαίρομαι κι εγώ η ίδια» είχε πει πέρυσι σε συνέντευξή της, προσθέτοντας ότι έχει φανταστεί τον εαυτό της ακόμη και να εκπαιδεύει... δελφίνια. Πάντως, η αγαπημένη της θεία Μαρία Ελένη Λυκουρέζου -με την οποία διατηρεί πολύ καλή σχέση- την καθησυχάζει, τονίζοντας ότι μπορεί να αποφασίσει τον επαγγελματικό της δρόμο ακόμη και στα 25 της, αφού όπως λέει: «Δεν φτιάχνει μια δουλειά την προσωπικότητά μας».

Να θυμίσουμε ότι όταν «έφυγε» από τη ζωή ο μπαμπάς της η Ζένια ήταν μόλις επτά χρόνων και, όπως έχει πει, δεν θυμάται πολλά πράγματα από εκείνον. «Είναι λες και όλα όσα ζήσαμε να διαγράφηκαν. Ούτε τα ταξίδια που κάναμε θυμάμαι. Υπάρχουν κάποιες αμυδρές εικόνες, σαν ενός λεπτού βίντεο, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Θυμάμαι έντονα την ημέρα του θανάτου, αλλά τίποτα από τα χρόνια που προηγήθηκαν. Θυμάμαι μόνο πράγματα που έκανα εγώ ως παιδί, ούτε τον μπαμπά ούτε τη μαμά ούτε όσα κάναμε μαζί» είχε δηλώσει το νεαρό κορίτσι.

Αμέριστη αγάπη

Η Ζένια, η οποία μετά τον θάνατο του Βλάσση είχε -και έχει- την αμέριστη αγάπη και φροντίδα της μαμάς της αλλά και της γιαγιάς της (άλλωστε ακόμη και σήμερα μένει με τη μητέρα της στο όμορφο σπίτι της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στο Πόρτο Ράφτη), έχει μεγαλώσει με αρχές, και αυτό φαίνεται σε όλες τις μέχρι τώρα δημόσιες εμφανίσεις της. Να τονίσουμε ότι στην ανατροφή της έχει παίξει σημαντικό ρόλο η διάσημη γιαγιά της, η οποία τη βλέπει να μεγαλώνει και καμαρώνει για εκείνη. Αλλωστε, και η Ζένια την αγαπάει και τη θαυμάζει πολύ. Ετσι όταν τη ρωτάνε πώς είναι η σχέση της με τη μεγάλη Ζωή Λάσκαρη, δηλώνει με χαρά πως εκείνη «είναι κάτι ξεχωριστό, και φίλη και γιαγιά».

Αλκίνοος Μπουνιάς

Η Ζένια Μπονάτσου σε φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram:

Keywords
Τυχαία Θέματα