Η Κέιτι Χολμς προσφέρει αμοιβή σε όποιον βρει το χαμένο σκυλάκι της κόρης της

ΚΟΣΜΟΣΗ Κέιτι Χολμς προσφέρει αμοιβή σε όποιον βρει το χαμένο σκυλάκι της κόρης τηςΠέμπτη, Αύγουστος 28, 2014 - 16:38

Χίλια δολάρια, δηλαδή περισσότερα από 1.300 ευρώ, προσφέρει ως αμοιβή η Κέιτι Χολμς σε όποιον βρει και επιστρέψει το σκυλάκι της κόρης της, τη μικροκαμωμένη Honey, που σημαίνει μέλι! Η Σούρι και η μαμά της υιοθέτησαν το μικρό τσιουάουα πριν από δύο εβδομάδες από ένα κέντρο φιλοξενίας ζώων. Μαμά και κόρη πήραν το σκυλάκι μαζί τους όταν πήγαν επίσκεψη σε φίλους

τους στο Μπέβερλι Χιλς. Η 8χρονη έπαιζε με το σκυλάκι στην πισίνα και γι' αυτόν τον λόγο δεν της φορούσε το κολάρο της.

Το κουτάβι, αφού δεν είναι ενός έτους, βρήκε διέξοδο κάτω από την πόρτα της βίλας και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Η μαμά εμβρόντητη που είδε την 8χρονη κόρη της να το αναζητεί κλαίγοντας, έβγαλε πάνω από 500 φωτοτυπίες και με τη βοήθεια των φίλων της αφισοκόλλησαν τα χαρτιά που δείχνουν τη μικρή σκυλίτσα, που ακούει στο όνομα Μαπλ (όπως την έλεγαν στο κέντρο φιλοξενίας ζώων), και την αμοιβή που δίνεται για την ανεύρεσή της.
Ο μπαμπάς Τομ Κρουζ ενημερώθηκε από τη Σούρι για το χαμένο σκυλάκι, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει στην αφισοκόλληση ή να παρηγορήσει το παιδί από κοντά, αφού αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη Βιένη για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του «Mission Impossible».

Μαίρη Κοντολούρη

Keywords
Τυχαία Θέματα