Η καρδιά του Π. Κωστόπουλου ανήκει αλλού!

10:41 5/1/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ καρδιά του Π. Κωστόπουλου ανήκει αλλού!Πέμπτη, Ιανουάριος 5, 2017 - 10:40

Είναι διάσημος, γοητευτικός και από τότε που πήρε διαζύγιο θεωρείται και πάλι επίτιμο μέλος του κλαμπ των περιζήτητων εργένηδων της Αθήνας.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος κυκλοφορεί στα πιο in στέκια της πόλης και τραβάει σαν... μαγνήτης τις αιθέριες υπάρξεις. Πολύ κοινωνικός αλλά και ιδιαίτερα επικοινωνιακός, ο δημοφιλής παρουσιαστής, τον οποίο

βλέπαμε μέχρι πρότινος στο «Βράδυ», μιλάει με πολύ κόσμο κατά τις νυχτερινές εξορμήσεις του. Τυχαίνει απλά το ενδιαφέρον να μονοπωλούν κυρίως οι γυναίκες.

Αν μη τι άλλο, είναι και ο άνθρωπος που έχει υμνήσει το γυναικείο φύλο στο παρελθόν μέσα από τα περιοδικά του. Μόνο τον τελευταίο μήνα τον έχουμε δει σε κοινές παρέες τόσο με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία όσο και με τη Μίνα Αρναούτη, με την οποία συναντήθηκε τυχαία τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, με αποτέλεσμα ν’... ανάψει το gossip. Οπως πληροφορηθήκαμε, ωστόσο, η καρδιά του Πέτρου Κωστόπουλου ανήκει αλλού. Ο παρουσιαστής βρίσκεται σε μια νέα σχέση και είναι καλά, αλλά δεν θέλει για την ώρα να τη δημοσιοποιήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα