Η Κάιλι Μινόγκ στην αγκαλιά πρώην της!

SHOWBIZΗ Κάιλι Μινόγκ στην αγκαλιά πρώην της!Τρίτη, Ιούλιος 18, 2017 - 13:45

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Μία δεκαετία μετά τον απρόσμενο χωρισμό τους, φήμες θέλουν την Κάιλι Μινόγκ και τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ να είναι πάλι μαζί. Η ταυτόχρονη παρουσία τους στο ξενοδοχείο «Chateau Marmont» του Λος Αντζελες, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, κάθε άλλο παρά σύμπτωση θεωρήθηκε από τα media, με τις υποψίες τους να επιβεβαιώνει τώρα αυτόπτης μάρτυρας μέσα από το εστιατόριο του ξενοδοχείου.

«Ο

Ολιβιέ έφτασε πρώτος. Κρατούσε στο χέρι το κράνος του κι έκανε έναν γύρο μέσα στο εστιατόριο προτού καθίσει σε γωνιακό τραπέζι. Λίγο μετά έφτασε η Κάιλι φορώντας ένα σέξι τζιν φόρεμα μέχρι το γόνατο.

Και οι δύο έδειχναν ενθουσιασμένοι που έβλεπαν ξανά ο ένας τον άλλο. Αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν προτού καθίσουν» δήλωσε στη «Sun», προσθέτοντας ότι στη διάρκεια του δείπνου έμοιαζαν να έχουν μεγάλη οικειότητα.

«Η Κάιλι είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και έμοιαζε απορροφημένη με όσα της έλεγε ο Ολιβιέ. Μετά έφυγαν χέρι χέρι και έμοιαζαν να κατευθύνονται προς τα δωμάτια του ξενοδοχείου, όπου έμενε η Κάιλι» πρόσθεσε. Μία μέρα νωρίτερα η Μινόγκ είχε ανεβάσει φωτογραφία στην οποία εμφανιζόταν να τρέχει στους διαδρόμους του με τη λεζάντα «πάμε!!!».

Τόσο η Μινόγκ όσο και ο Ολιβιέ προέρχονται από δύο τραυματικούς χωρισμούς. Η 49χρονη τραγουδίστρια προσπαθεί να ξεπεράσει την απιστία του πρώην της Τζόσουα Σάσε και ο 51χρονος ηθοποιός μόλις οριστικοποίησε το διαζύγιό του από τη Χάλι Μπέρι.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα