Η καυτή κόρη του πολέμαρχου Αρκάν

SHOWBIZΗ «Σέρβα Καρντάσιαν»Η καυτή κόρη του πολέμαρχου ΑρκάνΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 16, 2016 - 16:40

Η Αναστασία Ραζνάτοβιτς είναι 18 ετών, όμορφη, έχει χρήματα και τη συγκρίνουν με τη star Κιμ Καρντάσιαν

Το όνομά της είναι Αναστασία και σίγουρα στα 18 χρόνια της η κόρη του Σέρβου πολέμαρχου Αρκάν αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι πλημμυρισμένος από σέξι πόζες της. Και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού η μελαχρινή Σέρβα έχει όλα τα προσόντα γι' αυτό.

Η 18χρονη ήταν μόλις δύο ετών, όταν ο πατέρας της Ζέλικο Ραζνάτοβιτς -γνωστότερος ως Αρκάν- τραυματιζόταν θανάσιμα σε ξενοδοχείο του Βελιγραδίου, και υπέκυπτε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Κάποιοι μίλησαν τότε για «θεία δίκη», καθώς ο πολέμαρχος φερόταν ότι έχει ξεκάνει ίσως και χιλιάδες Κροάτες στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, χρησιμοποιώντας παραστρατιωτικές μεθόδους, με την ομάδα του «Τίγρεις».

Ολα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.

Κανονική ζωή

Τώρα η νεαρή Αναστασία απλώς ζει όπως κάθε συνομήλικός της, με μια διαφορά -είναι η αλήθεια- σε σχέση με την πλειονότητα: έχει χρήματα και μ' αυτά μπορεί να επιλέγει ελεύθερα ό,τι θέλει. Χάρη στην πολύ μεγάλη περιουσία που της άφησε ο πατέρας της, η «Σέρβα Καρντάσιαν» απολαμβάνει τα πάντα.

Τα 18α γενέθλιά της, για παράδειγμα, τα γιόρτασε στο πεντάστερο ξενοδοχείο «Hyatt» του Βελιγραδίου, με τους εκατοντάδες VIP καλεσμένους της και τους φίλους της να απολαμβάνουν σαμπάνια και εκλεκτά εδέσματα.

Οσο για την εντυπωσιακή εμφάνισή της, αυτή της έχει εξασφαλίσει μια στρατιά από διαδικτυακούς φίλους, με τις γυναίκες να σχολιάζουν κάθε νέο στιλ που υιοθετεί, όπως για παράδειγμα την αλλαγή στα μαλλιά της.

«Το μαύρο χρώμα σού ταιριάζει πάρα πολύ. Μοιάζεις με την Κιμ Καρντάσιαν» της έγραψε πρόσφατα μια από τις ακολούθους της στο Instagram. Κι εκείνη δεν κρύβει ότι απολαμβάνει τόσο τη δημοσιότητα και τη διασημότητα όσο όμως και τη σύγκριση με τη reality star από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα