Η Φαίη με πουέντ

TV GOSSIPΗ Φαίη με πουέντΤρίτη, Δεκέμβριος 16, 2014 - 17:40

«Μπαλαρίνα από σόι, μήπως είσαι απ' τα... Μπολσόι;» αναρωτήθηκαν πολλοί βλέποντας προχθές το βράδυ τη Φαίη Σκορδά να χορεύει με χάρη, στο 8ο live του «Dancing with the stars 5». Η παρουσιάστρια του «Πρωινού» του ΑΝΤ1, που σε μικρή ηλικία είχε κάνει μπαλέτο,

ήταν guest του show και εντυπωσίασε τους πάντες με τις ικανότητές της στον χορό, αλλά και τις εμφανίσεις της. Αρχικά, η Φαίη χόρεψε το ιταλικό «Penso a te» του Lucio Battisti, σε freestyle, φορώντας ένα λευκό ασύμμετρο φόρεμα και τις πουέντ της, με έξι χορευτές να την πλαισιώνουν. Στη συνέχεια, αφού πήγε στο πίσω μέρος του σκηνικού, έκανε εμφάνιση... Μαύρου Κύκνου, αφού φόρεσε μαύρο μπούστο και τουτού στο ίδιο χρώμα.


Η hip hop μουσική με τα βιολιά (μια διασκευή του «Sweet dreams» των Eurythmics) έδωσε τη δυνατότητα στην Γκαλένα Βελίκοβα να φτιάξει μια χορογραφία που συνδύαζε το μπαλέτο -γι' αυτό είδαμε στην αρχή και κλασικό γκραν ζετέ- με το street dance. Στο τέλος, ένας από τους χορευτές τράβηξε την τουτού της Φαίης, αφήνοντάς τη με το body, αποκαλύπτοντας το καλλίγραμμο σώμα της. Οι κριτές είπαν τα καλύτερα για εκείνην, όπως και ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος, όπως επισήμανε, θα ζητήσει... άδεια από τον Γιώργο Λιάγκα, ώστε να κοπιάρει το λαμπερό μακιγιάζ της συζύγου του. Ο παρουσιαστής, πάντως, εκθείασε την επόμενη μέρα τη σύζυγό του, ενώ αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του πως η Δούκισσα δίπλα σε εκείνην ήταν... θαμπή.


Οσο για την τηλεθέαση; Φαίνεται πως αρκετοί τηλεθεατές προτίμησαν τον τελικό του «Music School» (32% στο σύνολο και 28,1% στο νεανικό κοινό) και όχι τους επώνυμους χορευτές του show του ΑΝΤ1 (23,5% στο σύνολο και 20,4% στις ηλικίες 15-44).

Αποχώρηση

Τέλος, ο Θάνος Πετρέλης, ο οποίος χόρεψε μάμπο, ήταν εκείνος που αποχώρησε από το 8ο live και όπως φαίνεται του ήρθε... κουτί, αφού σε λίγες μέρες αναχωρεί για Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα δώσει σειρά συναυλιών. Μαζί του θα ταξιδεύσουν η σύζυγός του Σοφία Μοσχοπούλου και οι δύο κόρες του, Αγάπη και Σίλα, προκειμένου να περάσουν οικογενειακά τις γιορτές.

Η Δούκισσα με στυλ Ριάνα


ΜΕ ΜΙΑ sexy δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη μας καλωσόρισε η Δούκισσα Νομικού στην 8η ζωντανή εκπομπή του «DWTS5». Το ροζ μακρύ φόρεμα, με τις κατά μήκος διαφάνειες, έκανε την παρουσιάστρια να μοιάζει με σταρ και μάλιστα με μια συγκεκριμένη: τη Ριάνα! Τι εννοούμε; Πως η όμορφη Δούκισσα επέλεξε ένα ρούχο παρόμοιο με εκείνο που είχε φορέσει η καλλονή από τα Μπαρμπέιντος σε πάρτι-ρεβεγιόν που είχε γίνει σε κλαμπ του Λας Βέγκας, όπου εκείνη είχε αναλάβει να ανακοινώσει τον ερχομό του 2011. Το φόρεμα της Ri-Ri ήταν κόκκινο και είχε την υπογραφή της Louise Golding.

Ελισάβετ Κυρίτση

Keywords
Τυχαία Θέματα