Η Ελληνίδα «νύφη» που μπήκε ανάμεσα σε Θερού και Ανιστον!

SHOWBIZΗ Ελληνίδα «νύφη» που μπήκε ανάμεσα σε Θερού και Ανιστον! Τρίτη, Μάιος 16, 2017 - 17:37

Παντού υπάρχει μια Ελληνίδα για τον Τζάστιν Θερού, από την Αμερική, όπου ζει μόνιμα με τη σταρ σύζυγό του Τζένιφερ Ανιστον, μέχρι τη μακρινή Αυστραλία, όπου πραγματοποιήθηκε φέτος μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς «The Leftovers», στην οποία πρωταγωνιστεί. Εκεί, στη χώρα των καγκουρό και των κοάλα, ο Τζάστιν συναντήθηκε με τη Βικτόρια Χαραλαμπίδου, γνωστή

στη χώρα μας από παλιότερη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και διεθνώς από τη συμμετοχή της στην ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Νύφες».

Η Βικτόρια ζει μόνιμα εδώ και πολλά χρόνια στο Σίδνεϊ μαζί με τον Ελληνοαυστραλό σύζυγό της Πίτερ Καυδιανό και τον γιο τους Λεωνίδα, ο οποίος είναι σήμερα επτά χρονών. Η προσαρμογή της στη νέα ήπειρο δεν ήταν καθόλου εύκολη. Με τον καιρό, όμως, απέκτησε κι εκεί καλλιτεχνικές επαφές, και όλα άρχισαν να παίρνουν τον δρόμο τους: δούλεψε στο θέατρο, στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και πρόσφατα βρέθηκε στο πλευρό του «Μίστερ Ανιστον».

Η σειρά «The Leftovers», όπου τον βασικό ρόλο κρατάει ο Τζάστιν Θερού, άρχισε το 2014 και αυτή την εποχή προβάλλεται (σ.σ.: στην Ελλάδα από συνδρομητικά κανάλια) ο τρίτος και τελευταίος κύκλος της. Η Βικτόρια Χαραλαμπίδου πήρε μέρος σε τρία επεισόδια, ενσαρκώνοντας μια επιστήμονα, την Dr Baker, η οποία είχε κυρίως σκηνές με την Κάρι Κουν, τηλεοπτική παρτενέρ του Θερού.



Η υπόθεση της σειράς είναι ένα μείγμα επιστημονικής φαντασίας και μεταφυσικής καταστροφής: Στις 14 Οκτωβρίου κάποιας χρονιάς, το 2% του πληθυσμού εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνος, χωρίς εξήγηση, χωρίς να διαχωρίζονται οι αμαρτωλοί από τους ενάρετους. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διάρκεια των γυρισμάτων που έγιναν στην Αυστραλία ο Θερού έμαθε πως η Χαραλαμπίδου κατάγεται από την Ελλάδα και είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί της για την πατρίδα της αγαπημένης του Τζένιφερ, με την οποία παντρεύτηκε στο Λος Αντζελες στις 5 Αυγούστου 2015.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα