Η Ελλη Παπαγγελή καταπολεμά την... τριχόπτωση

SHOWBIZΛόγω των απαιτητικών επαγγελματικών υποχρεώσεών της!Η Ελλη Παπαγγελή καταπολεμά την... τριχόπτωσηΠέμπτη, Δεκέμβριος 14, 2017 - 13:27

❱❱ Τι μπορεί να ήθελε μέρα μεσημέρι η Eλλη Παπαγγελή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης; Η έκπληξή μας ήταν ακόμη μεγαλύτερη, όταν διαπιστώσαμε ότι βρισκόταν στην είσοδο κλινικής εμφύτευσης μαλλιών!

Το... μυστήριο λύθηκε, όταν μάθαμε ότι το εκρηκτικό μοντέλο, εκτός από τις τέλειες σωματικές αναλογίες της και το αψεγάδιαστο πρόσωπό της, προσέχει ακόμη και τα μαλλιά

της. Γι' αυτό, προκειμένου να τα κρατά πάντα υγιή και λαμπερά, ακολουθεί τις συμβουλές κορυφαίου ιατρικού οργανισμού για τη διάγνωση, πρόγνωση, πρόληψη και θεραπεία της τριχόπτωσης!

Δοκίμασε καινοτόμα τεστ

Ετσι, λοιπόν, το μοντέλο - παρουσιάστρια, που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις για τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδιά της, επισκέφτηκε τους χώρους της DHI, όπου πραγματοποίησε κάποια από τα καινοτόμα τεστ, τα οποία έχουν σκοπό να δυναμώσουν τα μαλλιά και να σταματήσουν την τριχόπτωση.

Αυτό που επιθυμεί η Ελλη Παπαγγελή είναι η αποκατάσταση της εμπρόσθιας γραμμής τριχοφυΐας, η γνωστή hairline, που αισθάνεται πως έχει υποχωρήσει ελαφρά, λόγω των απαιτητικών επαγγελματικών υποχρεώσεών της, οι οποίες τη θέλουν συνεχώς καλοχτενισμένη.

Για τους λόγους αυτούς και προκειμένου να τη βοηθήσουν άμεσα και αποτελεσματικά, οι ειδικοί έκαναν στην Ελλη Παπαγγελή το τεστ DNA Hair Biology Test, αλλά και το Hair Protein Test, ώστε να μάθει τα πάντα για την υγεία των μαλλιών της, καθώς και για τους τρόπους αντιμετώπισης της τριχόπτωσης.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα