Η Ελένη Δήμου αναγνώρισε δύο σταυρούς της στα κλοπιμαία των «Gipsy Kings»

17:57 7/2/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ Ελένη Δήμου αναγνώρισε δύο σταυρούς της στα κλοπιμαία των «Gipsy Kings» Τρίτη, Φεβρουάριος 7, 2017 - 17:56

Την ώρα που η ειδική ομάδα αστυνομικών με την κωδική ονομασία «Μίδας» συνεχίζει την έρευνα, αναζητώντας νέα εμπλεκόμενα πρόσωπα στην υπόθεση των «Gipsy Kings», που είχαν διαρρήξει εκατοντάδες πολυτελή σπίτια την τελευταία πενταετία,

δόθηκαν στη δημοσιότητα 292 φωτογραφίες με πανάκριβα κοσμήματα, ρολόγια επώνυμων οίκων, λίρες, χρήματα, ακόμη και συλλεκτικές πένες. Μεταξύ αυτών που αναγνώρισαν κάποια από τα αντικείμενα που τους είχαν κλαπεί ήταν και η Ελένη Δήμου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναγνώρισε έναν τιρκουάζ σταυρό, που ήταν κειμήλιο από τη μητέρα της, και έναν χρυσό σταυρό του συζύγου της, τα οποία είχαν αρπάξει οι κακοποιοί από το σπίτι της. «Οι δράστες είχαν μπει από το παράθυρο του σπιτιού μου και τα είχαν κλέψει. Δεν μένω πλέον εκεί, μετά τη διάρρηξη μετακόμισα» είπε η Ελένη Δήμου στον Alpha.

Χιλιάδες αντικείμενα

Η δημοσιοποίηση αφορά χιλιάδες αντικείμενα που προέρχονται από τις κλοπές και τις ληστείες που έχουν διαπράξει σε όλη την Ελλάδα τα μέλη της μαφία, των Ρομά, με σκοπό να διαπιστώσουν όσοι έχουν πέσει θύματα αν κάποιο από αυτά τους ανήκει. Ο «θησαυρός» φυλάσσεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Τμήμα Ασφάλειας Αμαρουσίου και, σύμφωνα με πληροφορίες, καθημερινά τον επισκέπτονται δεκάδες πολίτες που έχουν πέσει θύματα διάρρηξης και εξετάζουν με προσοχή ένα ένα τα αντικείμενα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής λίγοι έχουν αναγνωρίσει κάποια από τα κλοπιμαία. Για τον λόγο αυτόν η Αστυνομία ανέβασε τις φωτογραφίες όλων των κατασχεθέντων αντικειμένων στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. (astynomia.gr), ενώ έχουν αποσταλεί στις αστυνομικές υπηρεσίες όλης της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα