Η εκρηκτική Αθηνά Πολίτη στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη!

SHOWBIZΈτοιμη να βάλει «φωτιά» στην πίσταΗ εκρηκτική Αθηνά Πολίτη στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη!Πέμπτη, Νοέμβριος 23, 2017 - 14:40

❱❱ Στο Posidonio η sexy Αθηνά Πολίτη, που «φλερτάρει» και με την τηλεόραση

Επιστροφή στις μεγάλες αθηναϊκές πίστες και... φλερτ με την τηλεόραση! Ο φετινός Δεκέμβριος αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την Αθηνά Πολίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκρηκτική τραγουδίστρια

θα ξεκινήσει live εμφανίσεις στο Posidonio, στο πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα.

Η Αθηνά, η οποία θεωρείται από τις πιο σέξι και καλλίγραμμες παρουσίες της εγχώριας showbiz, συμφώνησε να ενταχθεί στο νέο σχήμα του πασίγνωστου νυχτερινού κέντρου της παραλιακής, στο οποίο θα συμπράξουν ο Χρήστος Χολίδης, ο Γιάννης Καψάλης, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Πωλίνα Χριστοδούλου.

Η νέα αυτή συνεργασία της, όμως, δεν είναι η μόνη έκπληξη που ετοιμάζει η νεαρή τραγουδίστρια στους πολυάριθμους και θερμόαιμους φαν της. Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, της έγινε πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή μουσικού περιεχομένου σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό. Η ίδια στην αρχή ξαφνιάστηκε, καθώς η τηλεόραση δεν ήταν στα σχέδιά της - όχι στα άμεσα τουλάχιστον. Ωστόσο, με το που της έγινε κρούση να βγει στο γυαλί, άρχισε να το σκέφτεται σοβαρά. Και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα νέο και όμορφο κορίτσι, με ταλέντο και γνώσεις πάνω στη μουσική, που θα μπορούσε κάλλιστα να υποστηρίξει ένα τέτοιο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Για την ώρα, πάντως, η Αθηνά τηρεί σιγήν ιχθύος για το εν λόγω θέμα, καθώς δεν έχει πάρει ακόμη την απόφασή της. Προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή είναι η πρεμιέρα της στο Posidonio, πιθανότατα την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, όπου θα βγει on stage όπως συνηθίζει: Συνδυάζοντας τη μουσική με τον χορό και βάζοντας στις εμφανίσεις της στοιχεία show, τα οποία λείπουν γενικότερα από τη νυχτερινή Αθήνα. Το σίγουρο είναι ότι στην επίσημη πρώτη βραδιά της στο κέντρο, στο Ελληνικό, θα έχει κοντά της τη μητέρα της Στέλλα, που είναι το γούρι της.

Αθηνά ΠολίτηΧρήστος ΧολίδηςPosidonioΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
αθηνα πολιτη
Τυχαία Θέματα