Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στα... πόδια του Ρέμου

SHOWBIZΗ Ειρήνη Παπαδοπούλου στα... πόδια του ΡέμουΤρίτη, Ιούλιος 25, 2017 - 11:17

Αφού... σάρωσε στο διεθνές τουρνουά πόκερ του Μαυροβουνίου, το γλέντησε σε μυκονιάτικο στέκι με την αγαπημένη του και τους καλούς φίλους του.

Ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος έφυγε από τη διοργάνωση με πάνω από 200.000 ευρώ στην τσέπη, βρέθηκε στο νησί των ανέμων με την Υβόννη Μπόσνιακ

και το έκαψαν! Οχι, βέβαια, όπου κι όπου, αλλά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίστηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, σύντροφος του κολλητού του Αντώνη, Κώστα Πηλαδάκη.

Η πρώην «Διάσημη» του «Survivor», που έπιασε και πάλι το μικρόφωνο, τραγούδησε για χάρη του φίλου της και μάλιστα -κάποια στιγμή- ο φακός τη συνέλαβε να κάθεται στα πόδια του Ρέμου, ενώ πιο δίπλα ο Πηλαδάκης θαύμαζε την αγαπημένη του.

Σχέδια γάμου

Το γεγονός ότι ο Αντώνης και Υβόννη διασκέδασαν με την Ειρήνη και τον Κώστα ενισχύει τις φήμες που θέλουν τον τραγουδιστή και την καλλονή σχεδιάστρια να παντρεύουν -όταν με το καλό το αποφασίσουν- την όμορφη καλλιτέχνιδα με τον επιχειρηματία. Αλλωστε, ο Πηλαδάκης είναι ένας από τους ανθρώπους που ανήκουν στον κλειστό φιλικό κύκλο του Ρέμου εδώ και πολλά χρόνια κι ένας από εκείνους που τον έχουν στηρίξει σε πολλές δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει στο παρελθόν. Γι' αυτό και μια κουμπαριά θα «δέσει» ακόμη πιο δυνατά τον ήδη ισχυρό δεσμό ανάμεσά τους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα