Η... χαμένη Ατλαντίδα της Σταρ Ελλάς 2017!

SHOWBIZΠερασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαιςΗ... χαμένη Ατλαντίδα της Σταρ Ελλάς 2017!Πέμπτη, Ιούλιος 27, 2017 - 14:48

Ο άλλοτε λαμπερός διαγωνισμός ομορφιάς έγινε στο... club Atlantis, στον Ωρωπό

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Προσπάθεια, όχι αρκετή βέβαια, ώστε να βρουν τα καλλιστεία τη χαμένη λάμψη τους καταβάλλουν οι άνθρωποι που τα τελευταία χρόνια θέλουν να επαναφέρουν τον θεσμό

στην επικαιρότητα.

Βέβαια, η προχθεσινή διοργάνωση του διαγωνισμού ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς και της Μις Ελλάς στο club Atlantis του Ωρωπού δεν πλησιάζει καν τα λαμπερά events περασμένων ετών με τις εντυπωσιακές παρουσιάστριες, τους καλλιτέχνες, τους χορηγούς και την τηλεοπτική κάλυψη.

Ο Βασίλης Πρεβελάκης, γιος του αείμνηστου Γιώργου Πρεβελάκη, του «πατέρα» των διαγωνισμών ομορφιάς στην Ελλάδα, και ο Θοδωρής Τρανούλης έκαναν ό,τι μπορούσαν για να δώσουν μια στάλα λάμψης στο event, αλλά η αλήθεια είναι πως απέχουν κατά πολύ από όσα είχαμε ζήσει πριν τα καλλιστεία πάρουν την κατηφόρα.


Βέβαια, είναι ένα βήμα βελτίωσης σε σχέση με τον τρόπο που αναδείχτηκε η τελευταία Σταρ Ελλάς Μικαέλα Φωτιάδη το 2015 στο... ατελιέ του Τρανούλη, σε πολύ κλειστό κύκλο, χωρίς γκλάμουρ και δημοσιότητα.
Η φετινή «φτωχή» διοργάνωση είχε λίγους καλεσμένους, που πήραν ονομαστική πρόσκληση, ωστόσο ανέδειξε όμορφα κορίτσια, τα οποία θα μας εκπροσωπήσουν επάξια στους παγκόσμιους διαγωνισμούς Μις Υφήλιος και Μις Κόσμος, που θα πραγματοποιηθούν σύντομα.

Oι εστεμμένες

Η Αιγιώτισσα και ήδη εστεμμένη -Μις Πελοπόννησος 2014- Μαρία Ψηλού κατέκτησε τον τίτλο της πιο ωραίας Ελληνίδας, η Θεοδώρα Σούκια είναι η Μις Ελλάς για το 2017, ενώ τον τίτλο της Μις Γιανγκ κέρδισε η νεαρή Εμμανουέλα Μπαϊρακτάρη. Αναπληρωματική Σταρ Ελλάς είναι η Χρύσα Ανδρουτσοπούλου και αναπληρωματική Μις Ελλάς η Αρετή Γιαννιά. Τέλος, το στέμμα της Μις Τουρισμός φόρεσε η Δήμητρα Ευαγγελινού.

Αμέσως μετά την κατάκτηση του τίτλου η «Espresso» μίλησε με τη Σταρ Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού, η οποία πετούσε στον έβδομο ουρανό.
«Είμαι πολύ χαρούμενη! Το ήθελα πάρα πολύ, από μικρό παιδί, αφού δεν έχανα διαγωνισμό. Συγκινήθηκα όταν άκουσα το αποτέλεσμα» μας λέει και με ενθουσιασμό μιλά για το επόμενο βήμα της: «Θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο εξωτερικό και είμαι σε ένα συνεχές πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης για να φέρω μια καλή θέση».

Στην κριτική επιτροπή ανάδειξης των πιο όμορφων Ελληνίδων βρέθηκαν οι Σπύρος Μουζακίτης, Δημήτρης Γιώτης, Αθηνά Τρανούλη, Γιώργος Καρατζάς και Αιμιλία Μαλανδράκη. Ολα ανεξαιρέτως τα κορίτσια προσπάθησαν να κερδίσαν τις εντυπώσεις τόσο με μαγιό όσο και με τις τουαλέτες τους, οι οποίες ήταν στο ίδιο στιλ αλλά σε διαφορετικά χρώματα, και έφεραν την υπογραφή της σχεδιάστριας Αθηνάς Τρανούλη.

Οι διοργανωτές Βασίλης Πρεβελάκης και Θοδωρής Τρανούλης δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την έκβαση της βραδιάς και ήδη κάνουν σχέδια για την επόμενη διοργάνωση, την άνοιξη του 2018, ελπίζοντας σε μια πιο λαμπρή τελετή, που θα θυμίζει κάτι από το ένδοξο παρελθόν των καλλιστείων.
Μάλιστα, έχουν ήδη πολλές αιτήσεις συμμετοχής, γεγονός που ενισχύει την πεποίθηση ότι γίνεται προσπάθεια αναβίωσης των καλλιστείων.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα