Η Αποστολή Ζώη ντύθηκε νύφη και λίγες ώρες μετά έχασε τον πατέρα της

SHOWBIZΔΡΑΜΑ!Η Αποστολή Ζώη ντύθηκε νύφη και λίγες ώρες μετά έχασε τον πατέρα τηςΔευτέρα, Ιανουάριος 22, 2018 - 14:41

❱❱ Το απόγευμα της Παρασκευής ντύθηκε νυφούλα στην πασαρέλα του «Yes I do» και λίγες ώρες αργότερα έχασε την πατέρα της.

Ασχημο ήταν το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην Αποστολία Ζώη. Η νικήτρια του «Nomads» ξέσπασε σε δάκρυα μόλις έμαθε το τραγικό νέο κι έφυγε αμέσως για να βρεθεί κοντά στις αδελφές της.

Ο 71χρονος Γιώργος Καλαμπούκας, όπως λεγόταν ο πατέρας

της τραγουδίστριας, βγήκε δυστυχώς χαμένος στη σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά του. Η Αποστολία Ζώη φρόντιζε να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε μαζί του, καθώς του είχε μεγάλη αδυναμία, κάτι που φάνηκε καθαρά και από τη συγκινητική αφιέρωση που του έκανε στο Instagram λίγο μετά την έξοδό της από το reality επιβίωσης του ΑΝΤ1. «Ευχαριστώ το 2017 που σε κράτησε κοντά μου και μπόρεσα να μάθω ακόμα περισσότερες πολύτιμες ιστορίες σου, ν' ακούσω τις όμορφες συμβουλές σου, να γελάσω, να θυμηθώ τα παλιά και να μάθω οικογενειακά μυστικά» είχε γράψει, παρακαλώντας στη συνέχεια τον Aγιο Βασίλη να τον κρατήσει κοντά της και τη φετινή χρονιά και να φτάσουν χέρι χέρι μέχρι το 2019. Δυστυχώς, ο πατέρας της «έφυγε» πολύ νωρίτερα απ' ό,τι περίμενε.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα