Η Lady Gaga αγαπάει κάργα

ΚΟΣΜΟΣΗ Lady Gaga αγαπάει κάργαΤρίτη, Νοέμβριος 29, 2016 - 17:52

Εξομολόγηση της ποπ σταρ για τη σχέση της με τους άντρες

Μια γυναίκα η οποία αγαπάει βαθιά και ολοκληρωτικά. Αυτό κρύβει πίσω από τις εκκεντρικές εμφανίσεις της η Lady Gaga. Φαίνεται, όμως, ότι ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων και σε μια συνέντευξη-εξομολόγηση στο

CBS μίλησε για τις σχέσεις με τους άντρες και πώς τις θέλουν οι γυναίκες, αναφερόμενη στον επί πέντε χρόνια σύντροφό της, από τον οποίο χώρισε το καλοκαίρι.

Χωρίς να αναφέρει το όνομά του, η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για την πενταετή σχέση της με τον ηθοποιό Τέιλορ Κίνεϊ, δίνοντας όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία για τους λόγους για τους οποίους το ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό. «Νομίζω ότι οι γυναίκες αγαπούν πολύ δυνατά» εξήγησε και πρόσθεσε:

«Αγαπάμε τους άντρες. Εμείς απλά αγαπάμε με όλο μας το είναι. Μερικές φορές δεν ξέρω εάν αυτή η αγάπη μπορεί να συναντηθεί με τον τύπο της αξιοπρέπειας που όλοι θέλουμε να έχουμε όταν είμαστε σε σχέση». Οπως εξομολογήθηκε, επιζητεί τον ρομαντισμό στη σχέση της και θέλει οι άντρες που την προσεγγίζουν να γνωρίζουν ότι δεν υπονομεύει σκόπιμα τον ανδρισμό τους.

Ολοκληρωτικά

«Ξέρετε, εμείς δεν προσπαθούμε να σας κάνουμε λιγότερο άντρες. Εμείς απλά θέλουμε να μας αγαπάτε τόσο βαθιά, τόσο ολοκληρωτικά όσο σας αγαπάμε κι εμείς» είπε. «Θα ήθελα να πω ότι η μουσική σε όλα τα άλμπουμ μου είναι εμπνευσμένη από την προσωπική μου ζωή και η τελευταία μου δουλειά περισσότερο από κάθε άλλη» αποκάλυψε εξάλλου πρόσφατα η «Monster's Mother», όταν ρωτήθηκε για το νόημα που κρύβεται πίσω από το νέο τραγούδι της «Perfect Illusion».

Keywords
Τυχαία Θέματα