Η 82χρονη star Τζούντι Ντεντς παραμένει ζωηρή στο κρεβάτι

17:45 6/9/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗ 82χρονη star Τζούντι Ντεντς παραμένει ζωηρή στο κρεβάτιΤετάρτη, Σεπτέμβριος 6, 2017 - 17:44

Σεξουαλικά δραστήρια στα 82 της υπονόησε ότι παραμένει η Τζούντι Ντεντς (φωτό), η οποία φροντίζει να ανανεώνει συχνά και το συρτάρι με τα σέξι εσώρουχά της.

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία βρίσκεται σε σχέση εδώ και επτά χρόνια με τον σύντροφό της Ντέβιντ Μιλς, μιλώντας σε συνέντευξή της για το θέμα της ερωτικής επιθυμίας, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι εξακολουθεί να την αισθάνεται. «Φυσικά και εξακολουθείς να νιώθεις την επιθυμία. Φεύγει ποτέ αυτή; Στους μεγαλύτερους σε ηλικία αναγνώστες θα έλεγα: μην τα παρατάτε!» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας μάλιστα ότι η ίδια εξακολουθεί να επισκέπτεται συχνά ένα «χαριτωμένο πονηρό μαγαζάκι με εσώρουχα» στο Κόβεν Γκάρντεν.

Η 82χρονη σταρ δεν είχε επίσης κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί ότι έλκεται από νεαρότερους άντρες, με αφορμή τη νέα ταινία της «Victoria and Abdul», στην οποία υποδύεται την πρώην βασίλισσα Βικτόρια που ερωτεύεται τον νεαρό Ινδό υπηρέτη της. Περιγράφοντας μάλιστα τη χημεία με τον 30χρονο συμπρωταγωνιστή της Αλί Φαζάλ, εξομολογήθηκε ότι «δεν χρειάστηκε καθόλου υποκριτική».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα