Γωγουλίνι για τσίρκο!

SHOWBIZΓωγουλίνι για τσίρκο!Πέμπτη, Νοέμβριος 13, 2014 - 16:30

Το όνειρό της να δουλέψει κάποια μέρα στο τσίρκο έγινε πραγματικότητα. Η Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία όταν έβλεπε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Ενα γελαστό κορίτσι» ήθελε διακαώς να γίνει μέλος μιας τέτοιας ομάδας, άρπαξε την ευκαιρία και είπε το «ναι» στην πρόταση που της έκανε το Circo Italiano di Roma.
Ετσι από την ερχόμενη Παρασκευή το... Γωγουλίνι θα είναι η παρουσιάστρια του προγράμματος, ντυμένη μάλιστα ως ιαπωνικό καρτούν. Η ίδια έχει ήδη αρχίσει τις

προετοιμασίες για ένα δικό της νούμερο. Η πρεμιέρα του Circo Italiano di Roma γίνεται στην Ανθούσα την Παρασκευή, με τη μικροσκοπική Γωγώ να ανυπομονεί να βρεθεί μπροστά στους λιλιπούτειους θαυμαστές της, στους οποίους έχει αφοσιωθεί τα τελευταία χρόνια, αφού συμμετέχει σε παιδικά πάρτι με στολές-υπερπαραγωγή από το εξωτερικό.

Κατενθουσιασμένη


«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου γίνεται πραγματικότητα!» λέει κατενθουσιασμένη στην «Espresso» η τηλεπερσόνα, η οποία και φέτος παρουσιάζει το πρωινό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου στο High TV, ενώ συμπληρώνει: «Δεν περίμενα ότι θα το ζούσα τόσο έντονα! Από μικρό παιδί πήγαινα στο τσίρκο και με ενθουσίαζε όλη αυτή η μαγεία, τόσο των ακροβατών όσο και των υπόλοιπων θεαμάτων που παρακολουθούσα με τους γονείς μου. Πριν από λίγες μέρες πήγα μαζί με την ανιψιά μου να δούμε το τσίρκο και ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν περίμενα πως θα μου πρότειναν να μπω στην ομάδα τους. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ ώστε να πω το “ναι”. Απλώς υπήρξαν κάποια διαδικαστικά θέματα που δεν μου επέτρεψαν να μπω νωρίτερα στο team. Τώρα είμαι έτοιμη και την Παρασκευή όσοι έρθουν στην Ανθούσα θα δουν μια άλλη πλευρά του εαυτού μου».


Αν και πολλοί θεώρησαν ότι η Γωγώ αποφάσισε για λόγους βιοποριστικούς να... ακολουθήσει το τσίρκο, αφού είχε μείνει χωρίς δουλειά, η ίδια μάς λέει ότι αρνήθηκε προτάσεις συνεργασίας με νυχτερινά μαγαζιά. Αλλωστε, η παρουσιάστρια και σόουγουμαν θα κάνει περιοδεία με τη νέα δουλειά της τόσο στην Αττική όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. «Θέλω να το ζήσω πολύ έντονα όλο αυτό και έχω αφοσιωθεί στο έργο μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω να πάρω το θερμό χειροκρότημα από το κοινό» καταλήγει η Γωγώ.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα