Γιος επιχειρηματία που κεράτωσε τη σύζυγό του ζητάει και τα... ρέστα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΓια ένα πλυντήριο, ένα ψυγείο και έναν φούρνο μικροκυμάτων (!) έφτασαν στα δικαστήριαΓιος επιχειρηματία που κεράτωσε τη σύζυγό του ζητάει και τα... ρέστα! Τετάρτη, Νοέμβριος 15, 2017 - 14:38

❱❱ Η «Espresso» ήταν στη δίκη και αποκαλύπτει τα ευτράπελα για το μοίρασμα της περιουσίας

Από την
Ντέμη Ντάβαρη

Για ένα πλυντήριο, ένα ψυγείο και έναν φούρνο μικροκυμάτων (!) έφτασαν στα δικαστήρια ο γιος γνωστού επιχειρηματία των βορείων προαστίων και η πρώην σύζυγός του! Πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό του, το ζευγάρι, που έχει διασταυρώσει αρκετές φορές τα ξίφη στις

δικαστικές αίθουσες, βρέθηκε στο Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, με τις ηλεκτρικές συσκευές να αποτελούν το μήλον της Εριδος!

Ο λαμπερός γάμος με τους 600 καλεσμένους τον Ιούνιο του 2009 και το πολυτελές διαμέρισμα στην Κηφισιά, με τους πανάκριβους πολυελαίους και τους πίνακες που επιλέχθηκαν με προσοχή από γνωστές γκαλερί της Αθήνας, αποτελούν μακρινό παρελθόν. Η ρήξη στον γάμο τους, τρία χρόνια αργότερα, εξαιτίας της εξωσυζυγικής σχέσης του νεαρού επιχειρηματία με άλλη γυναίκα, οδήγησε σε εκατέρωθεν αγωγές τόσο για την επίσημη διακοπή του έγγαμου βίου όσο και για τη μοιρασιά των περιουσιακών στοιχείων.

Σε μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της πρώην συζύγου του, της μητέρας της αλλά και της αδελφής της, ο επιχειρηματίας κατηγορεί τις τρεις γυναίκες ότι κατέθεσαν ψευδώς πως οι επίμαχες ηλεκτρικές συσκευές είχαν αγοραστεί με δικά τους χρήματα. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι επρόκειτο για γαμήλιο δώρο του πατέρα του, λίγους μήνες πριν από τον γάμο!

«Με αγωγή της μου ζητάει ακόμα και τα... τασάκια του σπιτιού! Ε, ας έρθει, λοιπόν, να τα πάρει!» είπε ο μηνυτής στο δικαστήριο και πρόσθεσε: «Οταν χωρίσαμε κι έφυγε από το σπίτι, πήρε όλα τα πράγματά της, δηλαδή δύο καναπέδες, τον μπουφέ, την τραπεζαρία και τα ρούχα της. Το πλυντήριο και τα υπόλοιπα ηλεκτρικά είδη τα αγόρασε ο πατέρας μου και υπάρχουν και τα τιμολόγια».

Από την πλευρά τους, οι τρεις γυναίκες που κάθισαν στο εδώλιο με κατηγορίες κατά περίπτωση για ψευδορκία μάρτυρα και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία κατά συρροήν, υποστήριξαν πως τα εν λόγω αντικείμενα της οικοσκευής αγοράστηκαν με το εφάπαξ που έλαβε η μητέρα της νύφης μετά τον θάνατο του συζύγου της! «Αφού με πέταξε έξω από το σπίτι, μου έστειλε εξώδικο για να πάω να πάρω τα πράγματά μου, αλλιώς θα τα έστελνε σε αποθήκη!» είπε στην απολογία της η πρώην σύζυγος και συνέχισε: «Την ημέρα που πήγα να μαζέψω τα πράγματά μου δεν άφησαν τους δικούς μου να μπουν στο σπίτι. Ημουν εγώ, ο πρώην σύζυγος και η μητέρα του, που προφανώς φοβόταν μήπως πάρω τα... ντουβάρια! Δεν περίμενα ποτέ να μου φερθεί έτσι αυτός ο άνθρωπος, με τον οποίο ονειρευόμουν ένα κοινό μέλλον. Ημουν ερωτευμένη και τυφλή». Η μητέρα της ισχυρίστηκε πως η ίδια έδινε τα μετρητά στον γαμπρό της και δεν ζήτησε ποτέ αποδείξεις αγοράς στο όνομά της, αφού θα γινόταν σύζυγος της κόρης της και του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη».

Το δικαστήριο, πάντως, έκρινε ένοχες τις κατηγορούμενες, καταδικάζοντας την πρώην σύζυγο σε φυλάκιση 18 μηνών και τη μητέρα και την αδελφή της σε φυλάκιση ενός έτους. Και των τριών οι ποινές αναστέλλονται επί τριετία.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα