Για δεύτερη φορά παππούς ο Βουτσάς

SHOWBIZΓια δεύτερη φορά παππούς ο ΒουτσάςΤρίτη, Ιανουάριος 16, 2018 - 18:42

❱❱ Παρέα θα κάνουν μεγαλώνοντας ο γιος του Κώστα Βουτσά, Φοίβος, και η εγγονή του, η οποία ήρθε στον κόσμο το περασμένο Σάββατο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός έγινε παππούς για δεύτερη φορά, καθώς η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά, η οποία ζει μόνιμα στην Ολλανδία με τον επί επτά χρόνια σύντροφό της Νίκο Πατινιωτάκη, γέννησε ένα χαριτωμένο κοριτσάκι.

Η ίδια μάλιστα ήταν εκείνη που ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός μέσω Instagram,

ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το νεογέννητο στον προσωπικό της λογαριασμό και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Εφτασε!! Στις 13.1.2018 αποφάσισε να εμφανιστεί σ’ αυτόν τον πλανήτη και να αλλάξει τον κόσμο! Καλώς όρισες! Σε περιμέναμε...».

Tις επόμενες ώρες οι ευχές προς τους δύο ευτυχισμένους γονείς για την άφιξη του... πελαργού στο σπιτικό τους έπεσαν βροχή από τους followers της ηθοποιού! Για την ιστορία, ο έρωτας που ένωσε τη Θεοδώρα και τον Νίκο υπήρξε κεραυνοβόλος και ήταν αρκετά δυνατός ώστε η δεύτερη κόρη του Κώστα Βουτσά να τα παρατήσει όλα και να τον ακολουθήσει στο εξωτερικό! Μάλιστα, η δημιουργία οικογένειας και ο ο ερχομός ενός παιδιού ήταν στα σχέδιά τους!

Μεγάλη οικογένεια

«Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια κι έτσι έχω μάθει. Τα παιδιά είναι πάντα ευπρόσδεκτα» είχε δηλώσει παλιότερα η ηθοποιός. Ο σύντροφός της εργάζεται σε πολυεθνική εταιρία στο Αμστερνταμ, ενώ εκείνη είναι επικεφαλής στο ίδρυμα Theodora Voutsa Productions, που οργανώνει θεατρικές παραγωγές. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι ο γιος του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού, Φοίβος, που είναι θείος της μικρούλας, έχει μόλις 18 μήνες διαφορά από την ανιψιά του!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα