«Γεύσεις» από Ελλάδα σε κρουαζιερόπλοια!

SHOWBIZCELESTYAL CRUISES«Γεύσεις» από Ελλάδα σε κρουαζιερόπλοια!Τετάρτη, Μάιος 11, 2016 - 15:47

Ιέρειες με αυλούς, χλαμύδες και διονυσιακές κομμώσεις «ζωντανεύουν» την αρχαία Ελλάδα εν πλω. Νύφες και γαμπροί με τις παραδοσιακές φορεσιές τους προσκαλούν τους ταξιδιώτες να ανοίξουν τον χορό σε ένα ατέλειωτο πανηγύρι, με το κρασί να ρέει άφθονο.

ΑΠΟ

ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Υψηλή γαστρονομία, ιδιαίτερα μαθήματα κεντήματος και κάπου στο τελευταίο κατάστρωμα ο Θέμης Γεωργαντάς να αναζητά ανάμεσα σε χιλιάδες την καλύτερη φωνή του πλοίου σε ένα διαφορετικό ριάλιτι σόου! Ολα αυτά με φόντο το πανέμορφο φυσικό σκηνικό του Αιγαίου, όπου το γαλάζιο αγκαλιάζεται αρμονικά με το απέραντο λευκό.

Η μοναδική εταιρία κρουαζιέρας που εδρεύει στην Ελλάδα, η Celestyal Cruises, αποφάσισε φέτος να αναβαθμίσει την εμπειρία του ταξιδιού της, ψυχαγωγώντας τους πελάτες της -μεταξύ άλλων- με τις guest εμφανίσεις των Μελίνας Ασλανίδου, Κατερίνας Στικούδη, Ειρήνης Παπαδοπούλου, Θανάση Πολυκανδριώτη, Χρήστου Μενιδιάτη, Λάμπη Λιβιεράτου, αλλά και με τους Μορφές, Kings, Rec, ακόμη και με το Λύκειο Ελληνίδων. Ολα αυτά στο πλαίσιο των Θεματικών Κρουαζιέρων Ιστορικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, που πραγματοποιεί η εταιρία από το Μάρτιο έως τον Οκτώβριο του 2016 στο ειδυλλιακό Αιγαίο. Η Celestyal Cruises, με 30 χρόνια πείρας στον χώρο, δεν σταματά στην ιδέα μιας κλασικής κρουαζιέρας. Μυεί τους ξένους τουρίστες στην ελληνική μυθολογία, στα παραδοσιακά πανηγύρια, στην αρχαία ελληνική φιλοσοφία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στη λαϊκή τέχνη, στον μινωικό πολιτισμό, στην ελληνική οινογαστρονομία, στον εγχώριο κινηματογράφο, αλλά και στην Ελλάδα τού σήμερα.

Πλούσιο πρόγραμμα

Γι' αυτό άλλωστε και βραβεύτηκε στην απονομή των βραβείων «Tourism Awards 2016» στην κατηγορία «Πολιτιστικός Τουρισμός»: για το πλούσιο πρόγραμμα των θεματικών εκδηλώσεών της, που διεξάγονται πάνω στα πέντε κρουαζιερόπλοιά της, χωρητικότητας 1.500 ατόμων, και έχουν στόχο να προωθήσουν την ελληνική κουλτούρα σε χιλιάδες ξένους επισκέπτες της από τουλάχιστον 14 χώρες.

Με ελληνικά προϊόντα, όπως μαστίχα, κρασί, λάδι, ηδύποτα, ούζο, τσίπουρα, 40 είδη εκλεκτών τυριών, ζυμαρικά, γλυκά, ακόμη και πίτες από όλα τα νησιά μας, η Celestyal Cruises δίνει άλλη πνοή στις κρουαζιέρες του Αιγαίου, ενώ παράλληλα συνεχίζει να επισκέπτεται περισσότερα από 30 ελληνικά λιμάνια, όπως εκείνα της Σύρου, της Ιου, της Ρόδου, της Σάμου, της Κω, της Μήλου, της Χίου, της Σύμης, της Κρήτης και όχι μόνο, αφού σαλπάρει και για Κωνσταντινούπολη, Κουσάντασι, Τσεσμέ, Δεκελί.

Το νέο μήνυμα της Celestyal «Be different. Live the authentic» θα συνοδεύει το λογότυπό της στις κρουαζιέρες των ελληνικών νησιών. Η υπεύθυνη μάρκετινγκ της εταιρίας Δήμητρα Βλάχου και η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Φρόσω Ζαρουλέα μάς μετέφεραν εικόνες μαγικές από την υπέροχη πρωτοβουλία της εταιρίας. «Οι επιβάτες θα έχουν μια αυθεντική εμπειρία της Ελλάδας. Στην κρουαζιέρα με θέμα την αρχαία ελληνική φιλοσοφία θα τους παραλαμβάνουν από το λιμάνι νέοι και νέες με αρχαίες ελληνικές φορεσιές παίζοντας αυλό, ενώ θα πραγματοποιείται αναπαράσταση ελληνικού συμποσίου. Επίσης εν πλω θα ανέβει η παράσταση “Η απολογία του Σωκράτη”. Ακόμη, στο κομμωτήριο του πλοίου θα μπορούν οι επισκέπτες να φτιάξουν τα μαλλιά τους με κομμώσεις της εποχής.

Στη θεματική κρουαζιέρα για τα πανηγύρια και τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας οι τουρίστες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τις προετοιμασίες του γάμου, όπως γίνεται στα ελληνικά νησιά, να κάνουν μαθήματα παραδοσιακών χορών, κεντήματος, να μαγειρέψουν από κρητικά μακαρόνια με απάκι μέχρι κουλουράκια νησιώτικα» τονίζoυν στην «Espresso» οι δύο κυρίες και συνεχίζουν με θέρμη: «Δεν σταματάμε εκεί. Για τους νέους επισκέπτες μας έχουμε βραδιές πανσελήνου με πολύ χορό, μοναδικά ντίσκο πάρτι, ακόμη και το δικό μας “The Voice” εν πλω, με τον Θέμη Γεωργαντά να ψάχνει την καλύτερη φωνή της κρουαζιέρας. Στα πλοία μας εργάζονται υπάλληλοι 197 εθνικοτήτων και συνεργαζόμαστε με 750 ηθοποιούς, μουσικούς και χορευτές».

Μασάζ, xορός και εξωτικά κοκτέιλ

Η «Espresso» είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια τριήμερη κρουαζιέρα με τη Celestyal Cruises στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Πανηγύρια - Ελληνικά Προϊόντα» και περιπλανήθηκε μέσα στις νοστιμιές της γκουρμέ κουζίνας. Ελληνες και ξένοι επιβάτες δεν κατάφεραν να αντισταθούν στην ελληνική γαστρονομία και τη ζαχαροπλαστική του κρουαζιερόπλοιου «Οlympia», την οποία είχε επιμεληθεί με Ελληνα σεφ ο hotel manager του πλοίου, η «ήρεμη δύναμη» της εταιρίας Παναγιώτης Μεγαλοοικονόμου. Ο μπουφές ήταν ανοιχτός για όλους. Το ελληνικό πλήρωμα, αλλά και οι σερβιτόροι από τη Γουατεμάλα και τις Φιλιππίνες ήταν ανά πάσα στιγμή στη διάθεση των επιβατών, οι οποίοι, για να χάσουν τις θερμίδες τους, μπορούσαν να επισκεφτούν το γυμναστήριο. Εμείς προτιμήσαμε ένα χαλαρωτικό μασάζ στα spa με λάδι, και χορό στα λάτιν μπαρ του πλοίου. Αλλωστε Βραζιλιάνοι και Κουβανοί χορευτές μάς περίμεναν με εξωτικά κοκτέιλ, ενώ ύστερα από κάθε εξόρμηση σε κάποιο νησί (Μύκονος, Πάτμος, Σαντορίνη), την αρχαιολογική ξενάγηση (σε Κνωσό και Εφεσο), μια βόλτα στα χλιδάτα καταστήματα του πλοίου ήταν όαση χαράς, όπως και η ανάπαυση στην ντιζαϊνάτη σουίτα μας. Καλά ταξίδια, Celestyal!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα