Φραπέ, χοτ ντογκ και σουβλάκι σε λαμπάδες

SHOWBIZΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΦραπέ, χοτ ντογκ και σουβλάκι σε λαμπάδεςΠέμπτη, Απρίλιος 13, 2017 - 14:07

Ακόμα και η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν αντιστάθηκε στις νέου τύπου λαμπάδες που εμφανίστηκαν στην αγορά. Η λαμπάδα-μικρόφωνο για... τραγουδιστές και όχι μόνο εντυπωσίασε τη Νατάσα Θεοδωρίδου και μάλιστα ανέβασε βίντεο στο facebook παρουσιάζοντάς τη: «Είμαι πολύ χαρούμενη, δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάτι τέτοιο» έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια, διαβεβαιώνοντας πως με αυτήν θα πάει στην εκκλησία για την Ανάσταση.

Εκτός από τη λαμπάδα-μικρόφωνο, στη Θεσσαλονίκη άρχισαν να πωλούνται και... γευστικές λαμπάδες. Είναι υπερρεαλιστικές απομιμήσεις φαγητών που ελάχιστα διαφέρουν από τα πραγματικά. Στο κατάστημα των Τάσου και Αλέξη Γεράκη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το «μενού» ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς. Λαμπάδα τοστ, σάντουιτς, σουβλάκι, πίτσα, ενώ υπάρχει και σε καφέ, όπως φρέντο και φραπέ.

Η πλούσια γκάμα ικανοποιεί και τους λάτρεις του ποτού, αφού υπάρχουν κεριά στο σχήμα μπουκαλιού γνωστών αλκοολούχων. Αρκετοί στέκονται έξω από το κατάστημα και χαζεύουν με τις ώρες τις πρωτότυπες λαμπάδες, ενώ οι πελάτες χρειάζονται αρκετή ώρα μέχρι να διαλέξουν. Η τιμή τους κυμαίνεται από 3 έως 25 ευρώ.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση προμηθεύει αρκετά καταστήματα στην Ελλάδα, διευκολύνοντας τους νονούς που σπάνε το κεφάλι τους για να βρουν μια λαμπάδα που θα εντυπωσιάσει τα βαφτιστήρια τους.

Οι λαμπάδες, που μοιάζουν με έργα τέχνης, ανοίγουν την όρεξη στους περισσότερους, ενώ όσοι βρίσκονται στην άλλη πλευρά και νηστεύουν αντιδρούν στη θέα ενός... πιτόγυρου.

Αφού εξάντλησαν την ευρηματικότητά τους με τα φαγητά και τα γλυκά, τα δύο αδέλφια έφτιαξαν επίσης σφυρί και τη λαμπάδα-κλειδί, συμπληρώνοντας την τεράστια γκάμα που μαγνητίζει τα βλέμματα των πελατών.

Νίκος Πιτσιακίδης

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα