Φωτιές άναψε η Αρναούτη

SHOWBIZΑποχώρησε ο δικηγόροςΦωτιές άναψε η ΑρναούτηΠαρασκευή, Νοέμβριος 24, 2017 - 18:12

❱❱ Αναστάτωση στην οικογένεια του Παντελίδη μετά τη συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτοψία» της συνεπιβάτιδος του μοιραίου μαύρου τζιπ

Λίγες ώρες μετά την τηλεοπτική συνέντευξη της Μίνας Αρναούτη στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ, τα social media πλημμύρισαν από σκληρά σχόλια εναντίον της από

θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη.

Η κατάθεση ψυχής της συνεπιβάτιδος του αδικοχαμένου τραγουδιστή στο μοιραίο τζιπ, η οποία περιέγραψε καρέ καρέ τα γεγονότα του δυστυχήματος, προκάλεσε, φυσικά, αναστάτωση και στην οικογένεια του αδικοχαμένου ερμηνευτή.

Πληροφορίες που κάνουν από χθες τον γύρο του διαδικτύου αναφέρουν πως η μητέρα του Παντελή, Αθηνά Παντελίδη, ύστερα από όσα άκουσε αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της για να δώσει απαντήσεις σε αυτά που είπε η Μίνα Αρναούτη.

Οπως ακούγεται, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να δώσει μια συνέντευξη και να μιλήσει για όλα, παραθέτοντας τα δικά της στοιχεία για τα γεγονότα. Μια αντίστοιχη πληροφορία, βέβαια, πως η μητέρα του αξέχαστου καλλιτέχνη θα έσπαγε τη σιωπή της είχε κυκλοφορήσει και τον Μάιο του 2016.

Ψέματα

Ωστόσο, τότε η Αθηνά Παντελίδη είχε απαντήσει σε σκληρό τόνο μέσω της προσωπικής σελίδας της στο facebook: «Eλεος, σεβαστείτε τη μνήμη του Παντελή, σταματήστε τα ψέματα, δεν έχω δώσει συνέντευξη σε κανένα μέσο και όσοι βάζουν στο στόμα μου διάφορα λόγια ψεύδονται ασυστόλως. Επιτέλους, αφήστε μας στον πόνο μας».

Τούτη τη φορά, όμως, τα πράγματα φαίνεται ότι είναι διαφορετικά, καθώς, όπως μας μετέφερε στην «Espresso» άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας, ακόμη κι αν δεν βγει η ίδια η Αθηνά Παντελίδη να απαντήσει στη Μίνα Αρναούτη, είναι πολύ πιθανό να το κάνει ο μεγαλύτερος γιος της Τριαντάφυλλος Παντελίδης, ώστε να παραθέσει και τα επιχειρήματά τους απέναντι στα λεγόμενα της Μίνας.

«Πολλά από όσα δήλωσε η Αρναούτη εγείρουν ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και σε πολλά από τα γεγονότα που περιέγραψε υπάρχουν κενά» μας είπε ο ίδιος άνθρωπος, δίνοντάς μας κι ένα παράδειγμα: «Στη συνέντευξή της ανέφερε πως το μοιραίο βράδυ δεν ήταν στο δωμάτιο με τον Παντελή, όμως οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σπίτι-λέσχη την έδειξαν καθισμένη δίπλα του σ' έναν καναπέ, μαζί με τη Φρόσω Κυριάκου. Να, λοιπόν, ένα σημείο που θέλει διευκρινίσεις».

Αποχώρησε ο δικηγόρος

Με άλλον δικηγόρο φέρεται ότι προσέφυγε στην Εισαγγελία Εφετών η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, για να προσβάλει την εισαγγελική διάταξη που έθετε στο αρχείο την έρευνα για το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου 2016, που στοίχισε τη ζωή στον τραγουδιστή, καθώς ο Χαράλαμπος Λυκούδης αποχώρησε από τη νομική εκπροσώπησή της!

Τη νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση επιβεβαίωσε η πλευρά του δικηγόρου, μιλώντας στην «Espresso». «Η συνεργασία με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ολοκληρώθηκε και οι σχέσεις μας παραμένουν άριστες» ήταν η λιτή δήλωση του δικηγορικού γραφείου, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί αν η απόφαση ελήφθη λόγω διαφωνίας στους χειρισμούς της υπόθεσης.

Ο κ. Λυκούδης ήταν εκείνος που είχε χειριστεί τη μηνυτήρια αναφορά με βάση την οποία ξεκίνησε η έρευνα για το αν είχαν διαπραχθεί τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και της ψευδορκίας από τις δύο συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή, Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη.

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας έθεσε τη δικογραφία για το τροχαίο στο αρχείο, κρίνοντας ότι δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τις δύο κοπέλες και ότι ο οδηγός του μοιραίου τζιπ δεν ήταν άλλος από τον τραγουδιστή. Πάντως, μετά την προσφυγή της οικογένειας, ο εισαγγελέας Εφετών θα έχει τον τελευταίο λόγο για το εάν η υπόθεση θα αρχειοθετηθεί ή χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση, ενώ μπορεί να ζητήσει ακόμη και την άσκηση ποινικών διώξεων.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα