«Φωτιά» στη Μύκονο υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου έβαλε η Αννα Βίσση!

18:57 9/8/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Φωτιά» στη Μύκονο υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου έβαλε η Αννα Βίσση! Τετάρτη, Αύγουστος 9, 2017 - 18:57

Η Αννα Βίσση τρέλανε τη Μύκονο! Με φόντο την αυγουστιάτικη πανσέληνο, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ έβαλε «φωτιά» στη νυχτερινή διασκέδαση του νησιού, με την καθιερωμένη πλέον συναυλία της, στο διάσημο -και εκτός συνόρων του νησιού- Jackie O' Beach Club.

Το σούπερ πάρτι, με την υπογραφή της τραγουδίστριας, είχε αμείωτο κέφι και παλμό από την αρχή μέχρι το τέλος! Για άλλη μία φορά η ανεξάντλητη Αννα σάρωσε τη σκηνή με την εκρηκτική παρουσία της και την εκπληκτική φωνή της, αλλά και με τις στιλιστικές επιλογές της που αναδείκνυαν τη γυμνασμένη σιλουέτα της.

Παρόντες για να την απολαύσουν ήταν πολλοί επώνυμοι φίλοι της, μεταξύ των οποίων ο Ηλίας Ψινάκης, η Βίκυ Λέανδρος, οι Ντιν και Νταν του οίκου μόδας Dsquared, οι αδελφές της Λία και Νίκη, αλλά και η κόρη της Σοφία, η οποία ήρθε στην Ελλάδα με τα παιδιά της πριν από λίγες μέρες και η διάσημη μαμά της την ευχαρίστησε από μικροφώνου για την παρουσία της εκεί.

Κι επειδή το live performance δεν συγκέντρωσε μόνο ένα εκλεκτό κοινό διασημοτήτων, αλλά έγινε με το καταλληλότερο φόντο, το ολόγιομο φεγγάρι που έλαμπε στον μυκονιάτικο ουρανό, η τραγουδίστρια, αμέσως μετά την υπέροχη βραδιά, απαθανάτισε το νησί των ανέμων σε άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες, τις οποίες και ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Το ίδιο έκανε και το fan club της, οι περίφημοι fannatics, οι οποίοι ανάρτησαν, με τη σειρά τους, εικόνες και βίντεο από τη βραδιά, αποθεώνοντας τη... μούσα τους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα