Φως στη δολοφονία της συνταξιούχου!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΥΠΟΘΕΣΗ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥΦως στη δολοφονία της συνταξιούχου!Τετάρτη, Μάρτιος 29, 2017 - 13:09

Οι Αρχές εντόπισαν «ορφανά» δακτυλικά αποτυπώματα που ίσως ανήκουν στον δράστη

Μια νέα σειρά «ορφανών» δακτυλικών αποτυπωμάτων, που μπορεί στο μέλλον να αποκαλύψουν τον δράστη της άγριας δολοφονίας της 69χρονης συνταξιούχου Ελευθερίας Αγραφιώτου, έχει στη διάθεσή της η Ασφάλεια Αττικής μετά τη νέα ενδελεχή έρευνα στο δεύτερο υπόγειο του σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι,

όπου διαπράχθηκε το έγκλημα.

Του: Θεοδόση Π. Πάνου

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι ερευνητές του τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν καταφέρει να απομονώσουν αρκετά αποτυπώματα του ίδιου προσώπου, τα οποία δεν ταυτοποιήθηκαν με αυτά εργαζομένων στο κατάστημα ή μελών του συνεργείου καθαρισμού που είχε αναλάβει τον καθαρισμό του χώρου ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τα «ορφανά» αποτυπώματα, τα οποία βρέθηκαν στον χώρο όπου μαρτύρησε η άτυχη γυναίκα, έχουν καταχωριστεί στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. και, όταν οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν κάποιον ύποπτο, συγκρίνουν με αυτά τα δικά του αποτυπώματα.
Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές πληροφόρησης, η σειρά αποτυπωμάτων ανήκει κατά πάσα πιθανότητα στον δράστη, καθώς υπάρχει αλληλουχία τους στους χώρους της άγριας δολοφονίας.

Μάλιστα, εντοπίστηκαν σε σημεία που σχετίζονται με το έγκλημα, δηλαδή σε μια κολόνα κοντά στο αυτοκίνητο της Αγραφιώτου, στον τοίχο του κλιμακοστασίου που οδηγεί στο πρώτο υπόγειο του σούπερ μάρκετ, όπου επιχείρησε να τρέξει η 69χρονη προσπαθώντας να γλιτώσει από τη δολοφονική μανία του δράστη, και σε μια κολόνα κοντά στην πόρτα, η οποία οδηγεί στο εγκαταλειμμένο τρίτο υπόγειο του καταστήματος, όπου ο άγνωστος τη σκότωσε με βάναυσο τρόπο.

Το πτώμα της άτυχης Αγραφιώτου είχε βρεθεί 35 μέρες μετά τη δολοφονία της, με αποτέλεσμα τα όποια αποτυπώματα και τυχόν γενετικό υλικό του δράστη να «καούν» από την αποσύνθεση και την εκροή των σωματικών υγρών.
Οταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα αποτυπώματα, η πρώτη κίνηση που έκαναν ήταν να τα συγκρίνουν με αυτά του λεγόμενου «δράκου» του Αμαρουσίου, όμως τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα